Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Άγνωστο ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ στον ΔΙΑ

Τι μπορεί να συμβαίνει, όταν πολύ κοντά στον πλανήτη Δία, εμφανίζονται αντικείμενα, που δεν μπορούν να ταυτιστούν με τους γνωστούς δορυφόρους του, αλλά ούτε και με κάποιο άλλο γνωστό ουράνιο σώμα του ηλιακού μας συστήματος;
Σύμφωνα με τον youtuber secureteam10, έλαβε στα χέρια του μία φωτογραφία που καταγράφηκε από τον Βρετανό Luis Reed και από το τηλεσκόπιό του Canon 6 50 d με φακό 70/300mm, στις 18/2/2016.


Ο Reed «επιθεωρούσε» τον Δία και τους δορυφόρους του, όταν κατέγραψε κάτι που λογικά και φυσιολογικά δεν μπορούσε να ανήκει σε κανέναν από αυτούς. Για να βεβαιωθεί τι είναι αυτό που βλέπει συμβουλεύτηκε το solarsystemscope.com.
Πράγματι, με το τηλεσκόπιό του σκόπευσε τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος και αυτό που υπήρχε παρά δίπλα δεν έπρεπε να υπάρχει…
Υπερκατασκευή κινείται στον Δία
Το μυστηριώδες αντικείμενο όπως καταγράφηκε από τον Reed
Προς το παρόν η μόνη προφανής εξήγηση είναι ότι πρόκειται για ένα γιγαντιαίο αστρόπλοιο, ενδεχομένως, εξωγήινης προέλευσης. Υπάρχει, επίσης, πιθανότητα να πρόκειται για υπερκατασκευή ή ένα μεγάλο συγκρότημα όπου όλα τα μέρη του είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους -και που ίσως να μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, αν χρειαστεί- το οποίο ταξιδεύει μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.
ΠΗΓΗ http://www.diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: