Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Hackmanite ( XAKMANITHΣ) ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΛΔΑΛΙΤΗ. ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ



O Hackmanite έχει μια εξαιρετικά λεπτή δόνηση ενώ παραμένει συνδεδεμένος με τη Γη. O Hackmanite μπορεί να σας βοηθήσει να συνδυάσετε υψηλότερη διαίσθηση με το μυαλό / λογική. Ο Hackmanite είναι ένα θαυμάσιο κρύσταλλο για να χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να πετύχετε μια βαθιά, πνευματική κατάσταση διαλογισμού. Διευκολύνει τα συναισθήματα της χαράς, την ελευθερία και την ευτυχία.
Ο Hackmanite βοηθά να αγκαλιάσει τον εαυτό, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και τα συναισθήματα της αυτο-αξίας. Χρησιμοποιήστε Hackmanite κατά την εργασία με τα ζητήματα της εμπιστοσύνης, είτε πρόκειται για αυτο-εμπιστοσύνη ή την εμπιστοσύνη των άλλων.Ο Hackmanite είναι ένα ισχυρό κρύσταλλο υποστήριξης για να αγωνιστούμε για αυτό που πιστεύουν, χωρίς το φόβο της κρίσης, την ενοχή ή την κριτική. Ο Hackmanite ενθαρρύνει την πλήρη και ολοκληρωμένη έκφραση.


Θεωρητικα ο Hackmanite μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει και να απελευθερώσει τους δεσμούς των άκαμπτων νοοτροπιών του παρελθόντος και στη θέση του να δημιουργήσει ένα άνοιγμα / έγχυση του νου, επιτρέποντας έναν άπειρο αριθμό των νέων και συναρπαστικών δυνατοτήτων για να γεμίσει το χώρο.
Ο Hackmanite μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε περιοχή για να καθαρίσετε καθε σαφή ηλεκτρομαγνητική ρύπανση / νέφος.
Ο Hackmanite είναι θαυμάσιο εργαλείο επούλωσης. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει ανισορροπία βοήθεια, υποστήριξη μεταβολισμό, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και διευκολύνει την αϋπνία.
ΠΗΓΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: