Άγνωστες στους Έλληνες οι θεραπευτικές αλλά και θαυματουργές ιδιότητες
του Λωτού.
Δείτε γιατί θα πρέπει να τον περιλάβετε στο καθημερινό μενού σας.
Το χρυσοκόκκινο χρώμα του οφείλεται σταφλαβονοειδή, που είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά.
Η γεύση του είναι ιδιαίτερα γλυκιά όταν ωριμάσει και τα συστατικά που μπορεί να
δώσει στον οργανισμό είναι μοναδικά.
Περιέχει βετουλινικό οξύ, μια ουσία που έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα δραστική ενάντια σε αρκετές μορφές καρκίνου. Βοηθάει στην μάχη με τον χρόνο χάρη στο β-καροτένιο και το λυκοπένιο που έχει σε μεγάλες ποσότητες.
Είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και B καθώς και
σε ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, μαγνήσιο, χαλκό, χολίνη.
ΠΗΓΗ : http://www.pronews.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου