Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ UFO ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ



Ο Ιησουίτης Πάπας Φράνσις παίρνει το τιμόνι στο Βατικανό, και ως Εκκλησία ετοιμάζονται για την άφιξη των UFO.

Η Καθολική Εκκλησία γενικά ετοιμάζει όχι μόνο τον νέο Πάπα Φράνσις, αλλά καιυποδοχή για τα UFO από το διάστημα. Το τέταρτο σενάριο που έδωσε ο Σαμαέλ στον Βελιάλ, και έφερε στο προσκήνιο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, αυτή την στιγμή συνυπάρχει ως εναλλακτική λύση. Θέλω να επισημάνω επίσης, ότι έχει γίνει εδω και χρόνια η κατάλληλη προετοιμασία των Γκοίμ με το σχέδιο "Κυανή Βίβλος" ότι όντα με μεγάλη τεχνολογία ερχότανε ανέκαθεν στη Γή και συνεχίζουν να έρχονται και μας παρακολουθούν.


Στο τέλος του άρθρου θα διαβάσετε την προφητεία του Ιεζεκιήλ που πολλοί επιστήμονες την παρουσιάζουν σαν περιγραφή της άφιξης ενός εξωγήινου διαστημοπλοίου.
Αρχικά θα δούμε την αποκρυπτογράφηση του Παπικού οικόσημου:
1) ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ "ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΠΕΛΟΥ" ... Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο του "ιπτάμενου καπέλου" με τα σχοινιά φιδιών όπως οι αιγύπτιοι και οι Σουμέριοι ισχυρίζονται ότι οι κοσμικοί τους επισκέπτες στους δίσκους τους που πετούν είχαν σχοινιά φιδιών .. . να εξετάσουμε προσεκτικά το πρόσωπο που ορίζεται ως Χερουβείμ ... να εξετάσουμε επίσης την προέλευση των παρόμοιων συμβόλων του ιπτάμενου καπέλου ....
2) ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ "ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΠΕΛΟΥ" ... Προέρχεται από παλαιότερη μορφή εδώ σε ένα παλιό μωσαϊκό της εκκλησίας και απεικονίζεται όπως είπαμε στο Βαπτιστήριο του San Giovanni in Fonte στη Νάπολη ... αύτο και μόνο εξηγεί γιατί οι πάπες έχουν επιλέξει το σχήμα του ιπτάμενου καπέλου ως σύμβολο που έχει ένα κοσμικό φίδι που συνδέεται ως σχοινιά φιδιών που το χερουβείμ οδηγά ...

Ο συναδέλφος επίσης του Ιησουίτη Φραγκίσκου της Αργεντινής. Ο José Gabriel Funes (γεννημένος στις 31 Ιαν 1963 στην Κόρδοβα ), είναι ένας Αργεντινός Ιησουίτης ιερέας και αστρονόμος , είναι ο σημερινός διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού.
Σε συνέντευξή του το Μάη του 2008, δήλωσε ότι η πιθανή ύπαρξη ευφυών εξωγήινων δεν έρχεται σε αντίθεση με τη διδασκαλία της εκκλησίας, και ότι αν απέκλειε την ύπαρξη εξωγήινων θα ήταν σαν «να θέτει όρια" στη δημιουργική ελευθερία του Θεού. Έχει σκεφτεί ότι μια τέτοια εξωγήινης μορφή ζωής θα μπορούσε ακόμη να είναι και «απαλλαγμένη από την αρχική αμαρτία…και σε πλήρη φιλία με τον δημιουργό τους.» οι δηλώσεις του Funes »έχουν σαφώς παρόμοια σημεία με αυτά που είπε ο Ρωμαιοκαθολικός Θεολόγος του Βατικανού Corrado Balducci.
Το Βατικανό πιστεύει στους εξωγήινους με ψυχές και είναι πρόθυμοι να τους μετατρέψουν στο χριστιανισμό.
Ο Guy Consolmagno, ο οποίος είναι ένας από τους αστρονόμους του Πάπα, είχε πεί σε μια ομιλία στο Βρετανικό Φεστιβάλ Επιστήμης στο Μπέρμιγχαμ ότι ο καθορισμός της ψυχής ήταν να έχει νοημοσύνη, ελεύθερη βούληση, ελευθερία να αγαπήσει και ελευθερία να λαμβάνει αποφάσεις. «Κάθε οντότητα - δεν έχει σημασία το πόσο πολλά πλοκάμια έχει - έχει μια ψυχή." Θα μπορούσε να βαπτίσει ένα εξωγήινο; "Μόνο αν ζητηθεί."
Η παρακάτω εικόνα που βλέπετε Βρίσκεται στο Βαπτιστήριο του San Giovanni in Fonte στη Νάπολη το βασικό σύμβολο τρύπα επίσης αντιπροσωπεύει τον ήλιο με την ακτίνα του φωτός και προσαρμόζεται για το χέρι του Θεού ή το σύμβολο του οίκου του Θεού.

Ο Προφήτης Ιεζεκιήλ είδε ένα όραμα, και όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στο ομώνυμο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης ερμήνευσε αυτό το θέαμα ως «παρουσίαση της δόξας του Θεού»,
ΠΗΓΗ http://periergaa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: