Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ο μέγας παραμυθάς Σώρρας τάζει διαγραφή χρεών στους πολίτες

Ο επικίνδυνος Αρτέμης Σώρρας «χτυπά» και στη Θεσσαλονίκη! Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν διανεμηθεί σε όλη την πόλη φέιγ βολάν, τα οποία υπόσχονται ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις», η ΜΚΟ που έχει ιδρύσει, μπορεί να προβεί σε οριστικό ξεχρέωμα των πολιτών σε τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς!


Στο εν λόγω έντυπο, όπου σε κόκκινο πλαίσιο αναγράφεται «Τα γνωρίζουν όλοι και μας αποκρύπτουν», καταγράφονται δέκα λογαριασμοί ελληνικών τραπεζών, όπου σύμφωνα με τους... ευεργέτες του Σώρρα υπάρχουν συνολικά 115.500.000.000.000 ευρώ! Τα χρηματικά αυτά αποθέματα αποτελούν, σύμφωνα με την «Ελλήνων Συνέλευσις», «παράγωγα (κέρδη) του έθνους των αυτοχθόνων Ελλήνων ιθαγενών, όπως αυτά εμφανίζονται στον ισολογισμό του 2007 της Παγκόσμιας Τράπεζας (νομισματική και χρηματοοικονομική διάσκεψη Bretton Woods) και είναι πιστωμένα υπέρ της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας στις ελληνικές τράπεζες»!

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η ΜΚΟ του Σώρρα καλεί τους απανταχού πολίτες που χρωστούν σε τράπεζες, στο Δημόσιο, σε ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ. να εγγραφούν αρχικά στις τάξεις της και στη συνέχεια, με μια εξώδικη δήλωση, να προσφύγουν κατά των χρεών τους, καλώντας οργανισμούς, φορείς και τράπεζες να πάρουν χρήματα από τους λογαριασμούς των τραπεζών που παραθέτουν.

Στο έντυπο που διανέμεται, μάλιστα, υπάρχουν τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα μελών της ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις», που φέρεται ότι έχει ανοίξει 13 γραφεία σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί πολίτες πνιγμένοι στα χρέη έχουν πέσει στην παγίδα του Σώρρα και γράφονται στις λίστες της ΜΚΟ του, που υπόσχεται στα μέλη της την «επιμέλεια εκτέλεσης της διαδικασίας εξωδίκου» και οριστική διαγραφή των χρεών τους από τα χρήματα του... κληρονομικού πλούτου των προγόνων μας, που βρίσκονται ανενεργά στις εγχώριες τράπεζες»!
ΠΗΓΗ http://www.dimokratianews.gr/content/63823/o-megas-paramythas-sorras-tazei-diagrafi-hreon-stoys-polites#.V2xODXubxmo.facebook

2 σχόλια:

γιαννης13 είπε...

ΡΕ ΣΟΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ@@ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω καταλάβει τί ακριβώς θέλει να κάνουμε ο Σόρρας για να μας ξεχρεώσει, γιατί δεν μας ξεχρεώνει, τί απαιτήσεις έχει; τα λεφτά που ισχυρίζεται ότι θα βρεί φαίνονται να είναι κάπου ή θα προκύψουν στην συνέχεια με κάποια διαδικασία;