Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Χρυσό μητρικό σκάφος στην Καλιφόρνια ; (video)

Ο Ήλιος βασίλεψε. Ένα ειδυλλιακό δειλινό ζωγραφίζεται με απαλά χρώματα. Ωστόσο… Συμβαίνει και κάτι άλλο… Πιο παράδοξο…
Ελάχιστες μέρες πριν, σας είχαμε δείξει μία φωτογραφία στην οποία αποτυπώθηκαν τρεις χρυσοί ιπτάμενοι δίσκοι, σε λίμνη της Νέας Υόρκης.
Σήμερα, έχουμε ένα πιθανό χρυσό διαστημόπλοιο να αιωρείται στον ουρανό του Long Beach στην Καλιφόρνια.

Παρατηρήστε πως σταδιακά εμφανίζεται κάτι στην περίεργη άλω, στο κέντρο της. Σαν κάτι να στερεοποιείται και στην συνέχεια αργά να χάνεται και μαζί του όλη η «αίγλη» που δημιουργήθηκε μαζί του.


Αν δεν είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο, τότε ενδεχομένως να έχουμε με κάποιο χρυσό διαστημόπλοιο και, μάλιστα, μητρικό… λόγω του μεγέθους του.

Στην συνέχεια του video που ακολουθεί, γίνονται αναφορές για άλλα ΑΤΙΑ που εμφανίστηκαν σε διάφορες περιοχές:ΠΗΓΗ http://conspiracyfeeds.blogspot.fr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά,σε μια εκπομπή με σχετικό θέμα με τα ΑΤΙΑ παλιότερα είχα ακούσει πως η γή - αν δεχτούμε τη θεωρία περί αρχαίων αστροναυτών - ήταν σημαντική για αυτούς λόγω του ότι είχε και έχει διάφορα κοιτάσματα χρυσού ο οποίος αποτελεί υλικό που τους εδιαφέρει στον πολιτισμό τους, αποτελεί δομικό στοιχείο των σκαφών τους ή των επικοινωνιών τους ίσως...εντάξει βέβαια όλα αυτα υποθέσεις και ίσως ευφάνταστες.