Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Σοκ στην Βρετανία από το Project Condign: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων οντοτήτων!

Σοκ στην Βρετανία από την αποκάλυψη του Project Condign, της επιχείρησης του βρετανικού υπουργείου Άμυνας, της οποίας έγγραφα που έρχονται τώρα στην δημοσιότητα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινων οντοτήτων στην Γη! Σε σχετικό αποχαρακτηρισμένο απόρρητο έγγραφο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η ύπαρξή τους είναι «αδιαμφισβήτητη» και έχουν τις ικανότητες να «ίπτανται, προσγειώνονται, απογειώνονται, να επιταχύνουν με εξαιρετικές ταχύτητες, να αλλάζουν πορεία και να εξαφανίζονται». Να σημειώσουμε ότι "Για λόγους εθνικής ασφάλειας" δεν αποχαρακτηρίστηκε το σύνολο των εγγράφων με τα αποτελέσματα της έρευνας! 
Σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την ταύτιση των αναφορών τους με εξωγήινους, οι ερευνητές του υπουργείου Αμύνης τα αναφέρουν ως «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» (Unidentified Aerial Phenomena – UAP). Αλλά η διαπίστωσή τους ήταν ξεκάθαρη: Κάτι ανεξήγητο πετά στους ουρανούς. Με την ονομασία Project Condign συγκροτήθηκε μεταξύ των ετών 1997-2000 η μυστική έρευνα γύρω από τα UFO. Την έρευνα πραγματοποίησαν στελέχη της υπηρεσίας πληροφοριών του Υπουργείου Αμύνης της Βρετανίας. Τα αποτελέσματα της έρευνας καταγράφηκαν σε ένα έγγραφο 400 σελίδων με τον τίτλο «Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα στον Εναέριο Χώρο του Ηνωμένου Βασιλείου». Στον ογκωδέστατο τόμο αναφέρονται συνολικά 10.000 θεάσεις και αναφορές που συγκεντρώθηκαν από τις Αρχές. Οι 400 σελίδες της έρευνας δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 15 Μαΐου του 2006, ύστερα από αίτημα στηριγμένο στον Νόμο Περί Ελευθερίας της Πληροφορίας που κατέθεσαν ο ερευνητής UFO δρ. Ντέιβιντ Κλάρκ, λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam, και ο Γκάρι Άντονι, πρώην αστρονομικός σύμβουλος της BUFORA (British UFO Research Association – Βρετανικής Ένωσης για την Έρευνα των UFO). 
Στη δημοσιότητα ωστόσο δεν δόθηκαν ποτέ τα ονόματα των πρακτόρων του Υπουργείου Αμύνης που πραγματοποίησαν την έρευνα. Επισήμως η έρευνα πραγματοποιήθηκε για να εξακριβωθεί εάν τα ΑΤΙΑ αποτελούν κάποια απειλή για την εθνική ασφάλεια κι εάν υπήρχε κάποια επιστήμη ή τεχνολογία που θα μπορούσε να βρεθεί από αυτά ώστε να χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς. «Έχουν την ικανότητα να ίπτανται, να προσγειώνονται, να απογειώνονται, να επιταχύνουν σε εξαιρετικές ταχύτητες και να εξαφανίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες μπορούν να αλλάξουν την πορεία της πτήσης τους ξαφνικά και ξεκάθαρα μπορούν να επιδείξουν αεροδυναμικά χαρακτηριστικά πέρα από οποιοδήποτε γνωστό αεροσκάφος ή πύραυλο, επανδρωμένο ή μη επανδρωμένο», αναφέρουν οι συντάκτες της έκθεσης. Ο ειδικός σε θέματα UFO, Νικ Πόουπ, ο οποίος μελέτησε τα ανεξήγητα φαινόμενα τη δεκαετία του 1990 για λογαριασμό του Υπουργείου Αμύνης, εξήγησε ότι το τμήμα υιοθέτησε την ονομασία UOP αντί UFO προς αποφυγή ευνόητων συνειρμών. Ωστόσο, αυτό που επισημαίνει, είναι ότι το υπουργείο είχε όντως ενδιαφέρον για τα ΑΤΙΑ παρά τις ενάντιες επίσημες διακηρύξεις του. 
Το πιο εντυπωσιακό, λέει, είναι ότι το υπουργείο για δεκαετίες έλεγε στο Κοινοβούλιο, στα Μέσα και στην Κοινή Γνώμη ότι τα UFO ήταν άνευ σημασίας για την Άμυνα της χώρας και υπήρχε ελάχιστο ενδιαφέρον γύρω από αυτά. Και όλα αυτά έρχονται μετά την της Χ.Κλίντον και του επικεφαλής του γραφείου της ότι "Αν εκλεγεί θα πει την αλήθεια για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη!" Μήπως υπάρχουν κάποια πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε;

πηγή: pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια: