Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Το ISIS πήγε να… χτυπήσει την Εθνική Ισραήλ στην Αλβανία!

Σε απίστευτες αποκαλύψεις, σχετικά με την δράση του ISIS στα Βαλκάνια προχώρησε η Αστυνομία του Κοσσόβου, υποστηρίζοντας πως απετράπη τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον της Εθνικής Ισραήλ.
Το Σάββατο (12/11) στην γειτονική χώρα, η Αλβανία αντιμετώπισε το Ισραήλ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Το ματς έγινε στην «Elbasan Arena», όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν το «διπλό» επικρατώντας 3-0 του «συγκροτήματος» του Τζιοβάνι ντε Μπιάνκι.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται από την Αστυνομία του Κοσσόβου, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μέλη του Ισλαμικού Κράτους ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα, κατά της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Οι επιθέσεις δεν θα… έμεναν εκεί, μια και είχαν στόχο και άλλες χώρες των Βαλκανίων. Από την επιχείρηση των ανδρών ασφαλείας, συνελήφθησαν 19 ύποπτοι, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες επικίνδυνων εκρηκτικών υλών, τρία όπλα, αλλά και κείμενα ακραίας θρησκευτικής προπαγάνδας. «Εγκέφαλοι» του χτυπήματος εμφανίζονται δύο Αλβανοί που βρίσκονται στην Συρία.
ΠΗΓΗ http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: