Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Το ISIS απειλεί να γκρεμίσει την Αγιά Σοφιά και να κάνει επαρχία του την Τουρκία

Βαμμένο στο αίμα. Πνιγμένο στην κάπνα. Και για χαλί ένας θούριος όλο γλυκύτητα. Μόνο που οι ψάλτες ορκίζονται πίστη στην τζιχάντ. Ορκίζονται ότι η Τουρκία θα γίνει επαρχία του νέου χαλιφάτου. Ορκίζονται ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
Ο ιερός πόλεμος «αλά τούρκα», με γενίτσαρους που γαλούχησαν οι αυτόκλητοι προφήτες του Ισλαμικού κράτος, θα ξεκινήσει από την Αγιά Σοφιά. Και ότι δεν έχει την ευλογία του Αλλάχ, συντρίμμια και θρύψαλα. Τρομοπαιάνας που ευαγγελίζεται την καταβαράθρωση του πολιτισμού που συμβολίζει η Αγιά Σοφιά στη λήθη.

Η τρομακτική απειλή των Τούρκων τζιχαντιστών έχει διάρκεια 3’:30’’. Περιλαμβάνει εικόνες από την πρόσφατη επίθεση στο κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης. Είναι η αρχή του ιερού πολέμου για την προσάρτηση της Τουρκίας στο νέο χαλιφάτο.Το καθεστώς Ερντογάν θα πληρώσει ακριβά για τους τεμενάδες στους απίστους. Δεν υπάρχει Αγιά Σοφιά. Δεν υπάρχει Τοπ Καπί. Θα βρείτε συντρίμμια και σπασμένες εικόνες. Το τρομο-δόγμα των Τούρκων τζιχαντιστών έχει στόχο την Τουρκία. Αλλά αποδέκτη τη Δύση.
Το βίντεο αναρτήθηκε σε ιστότοπο που απηχεί την ισλαμική τρομοκρατία στις 16 Ιανουαρίου.
Μεγάλες μηχανές αναζήτησης έχουν ρίξει «μαύρο» στο τρομοκρατικό μήνυμα.
ΠΗΓΗ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: