Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Αστροναύτες απαντούν σε ράπερ που πιστεύει οτι η γη είναι επίπεδη (pics)

O B.o.B ξεκίνησε έρανο για να φτιάξει το δικό του διαστημόπλοιο, προκειμένου να αποδείξει οτι η γη είναι επίπεδη, όμως δύο αστροναύτες προσπαθούν να τον γλιτώσουν από τα έξοδα.

Κάποτε κυκλοφορούσε ως αστείο, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Ο λόγος φυσικά για την θεωρεία της επίπεδης γης, η οποία όπως και το αντιεμβολιαστικό κίνημα, έχει βρει αρκετούς υποστηρικτές ανάμεσα σε ανθρώπους που ψηφίζουν κανονικά για το μέλλον της χώρας τους.

Ένας από αυτούς λοιπόν είναι ο Β.ο.Β, ο οποίος πίσω στο 2015 είχε δηλώσει: «Ανεξάρτητα από το ύψος που βρίσκεται, ο ορίζοντας θα είναι πάντα στο ίδιο επίπεδο, μία ευθεία. Μην πιστεύεται αυτά που λέω. Ψάξτε αυτά που λέω. Πηγαίνω κόντρα στο μεγαλύτερο ψέμα της ιστορίας».
Εσχάτως μάλιστα ξεκίνησε έναν έρανο προκειμένου να μαζέψει 200.000 δολάρια και να φτιάξει το δικό του διαστημόπλοιο, προκειμένου να αποδείξει την θεωρία του.
Τώρα βέβαια, τι διαστημόπλοιο θα είναι αυτό που χρειάζονται μόλις 200.000 ευρώ, μόνο αυτός το ξέρει.
Ο Terry Virts, πάντως προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, τουϊτάροντας οτι από προσωπική εμπειρία, καθώς ήταν αστροναύτης της NASA έχει πετάξει γύρω από την γη και δεν είναι επίπεδη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δεύτερος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι, ο Buzz Aldrin: «Το έκανα και εγώ. Ονομάζεται τροχιά: Είναι η καμπύλη της διαδρομής ενός ουράνιου αντικειμένου γύρω από ένα αστέρι, έναν πλανήτη ή ένα φεγγάρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: