Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Όταν Βρήκαν Αυτά τα Κεφάλια Δεν Μπορούσαν να Καταλάβουν Τι είναι. Όταν όμως είδαν ΤΙ έχουν Χαραγμένο Πάνω τους ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ !!!

Όταν σκέφτονται τους αρχαίους πολιτισμούς, πολλοί θυμούνται τους Μάγια. Οι Αζτέκοι όμως ήρθαν πιο μετά. Οι οικογένειες των Αζτέκων συλλέγουν κειμήλια και τους ζητήθηκε να τα συγκεντρώσουν για να τα εξετάσουν.
Υπάρχουν πολλά αντικείμενα που μοιάζουν με κράνη και έχουν επιμηκυμένα πρόσωπα και μεγάλα μάτια. Τα περισσότερα από αυτά είναι φτιαγμένα από πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσό και χαλκό.
Υπάρχουν και κάποια που είναι φτιαγμένα από πέτρα. Αυτά τα κεφάλια φαίνεται να έχουν χαραγμένα πάνω τους κομήτες και κάποιου είδους αεροσκάφη.

Η αυτοκρατορία των Αζτέκων ήταν πολύ εξελιγμένη. Είχαν σύστημα άρδευσης και πολύπλοκες πόλεις. Όταν κοιτάει κανείς αυτά τα κειμήλια είναι πιθανώς να αναρωτηθεί εάν είναι αυθεντικά κομμάτια.
Παρόλο που δεν έχουν χρονολογηθεί ακόμα, φαίνεται πως δεν είναι φτιαγμένα με σύγχρονες τεχνικές. Το παράξενο είναι πως πολλά από αυτά φαίνονται να έχουν πάνω χαραγμένους ιπτάμενους δίσκους και διαστημόπλοια και αποτυπώνουν τα όντα που ήρθαν από μέσα τους σαν θεούς.
Κάποια από τα όντα που απεικονίζονται μοιάζουν με αγγέλους που έχουν φτερά. Εξετάστηκαν πάνω από 400 τέτοια κειμήλια και παρακάτω θα δείτε κάποια από αυτά:
Όταν Βρήκαν ΑυτάΌταν Βρήκαν ΑυτάΌταν Βρήκαν ΑυτάΌταν Βρήκαν ΑυτάΌταν Βρήκαν ΑυτάΌταν Βρήκαν ΑυτάΌταν Βρήκαν ΑυτάΌταν Βρήκαν Αυτά
Όταν Βρήκαν Αυτά
 Όταν Βρήκαν Αυτά
Η πιθανότητα να έχει υπάρξει επαφή μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων φαίνονται να μεγαλώνει όσο συγκεντρώνονται τα στοιχεία. Ενώ κάποιοι το θεωρούν απίθανο, πολλοί καταλαβαίνουν πως είναι ένα θέμα που απασχολούσε τους ανθρώπους για αιώνες.
Credit: social-consciousness.com
μέσω viralman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: