Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Παραδοχή του Πενταγώνου σχετικά με μυστικό πρόγραμμα για την έρευνα UFO’s

Το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Προηγμένων Ιπτάμενων Απειλών (AATIP), το οποίο δεν ήταν απόρρητο, αλλά λειτούργησε εις γνώση ενός εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού αξιωματούχων,
ήταν το πνευματικό τέκνο του γερουσιαστή Harry Reid, ο οποίος εξασφάλισε την πίστωση για να ξεκινήσει το το πρόγραμμα 2009, με τη στήριξη των γερουσιαστών Ted Stevens και Daniel K. Inouye, δύο βετεράνων του Β Παγκοσμίου Πολέμου που ανησυχούσαν εξίσου για τις πιθανές επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.
Η προέλευση του προγράμματος, την ύπαρξη του οποίου επιβεβαίωσε το Πεντάγωνο την Παρασκευή, αποκαλύπτεται δημόσια για πρώτη φορά από το POLITICO και τους New York Times.
Τα «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» που κατά καιρούς ισχυρίζονται ότι είδαν πιλότοι και άλλοι στρατιωτικοί, φαινόταν να αψηφούν τους νόμους της φυσικής, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές που συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα στο πρόγραμμα, με κάποιους να κάνουν λόγο για άγνωστες εξωτικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από άλλες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα.
Η αποκάλυψη του προγράμματος θα μπορούσε να δώσει ώθηση στην αξιοπιστία των θεωρητικών των UFO, οι οποίοι εδώ και καιρό επεσήμαναν την ύπαρξη αναφορών από πιλότους που περιγράφουν φαινόμενα που αψηφούν τη λογική εξήγηση και θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν τις απαιτήσεις για αυξημένη διαφάνεια σχετικά με το εύρος και τα πορίσματα του προγράμματος του Πενταγώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: