Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ . Έκτακτο στρατοδικείο για τους 2 Ελληνες στρατιώτες μας στην Τουρκία! Τους κατηγορούν για παράνομη εισόδο.

Οι Τούρκοι δείχνουν διατεθειμένοι να κλιμακώσουν την ένταση που οι ίδιοι προκάλεσαν με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις Καστανιές του Έβρου…
Πληροφορίες που φθάνουν στο ΥΠΕΞ, αναφέρουν ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται να δικάσουν τους δύο Έλληνες με τη κατηγορία της παράνομης εισόδου!
Αν αυτό ισχύσει καταρρίπτει την άποψη που το ΓΕΣ προσπαθεί να διαρρεύσει και να επιβάλλει στα ΜΜΕ ότι “πρόκειται για επεισόδιο ρουτίνας”!
Φυσικά και δεν πρόκειται για επεισόδιο ρουτίνας και καλό είναι όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση να αφήσουν στην άκρη την “επικοινωνιακή διαχείριση” .


Η περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι ένα πυκνό δάσος. Βλάστηση η οποία το κάνει δύσκολα προσβάσιμο. Στρατιωτικοί που έχουν υπηρετήσει στη περιοχή αναφέρουν ότι με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες το να χάσεις τον προσανατολισμό σου γίνεται ακόμη πιο εύκολο. Ωστόσο επισημαίνουν ότι το σημείο που βρέθηκαν και όπου όπως όλα δείχνουν οι Τούρκοι είχαν επί της ουσίας στήσει ενέδρα, είναι σε τελείως λάθος κατεύθυνση.
Το ελληνικό περίπολο έκανε την καθιερωμένη του αποστολή, που είναι να ελέγχει τις σκοπιές στην περιοχή. Είναι απίθανο να έχασαν τον προσανατολισμό τους.
Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι οι Τούρκοι έψαχναν εδώ και καιρό να “πιάσουν κόσμο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: