Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΓΕΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΣΕ ΠΕΖΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ; ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ; ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ; ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ



Κατι κρυβει η ανακοινωση του ΓΕΣ για το συμβαν στα συνορα που εχει οδηγησει στο κοκκινο την ενταση μεταξυ δυο χωρων.
Συμφωνα με την ανακοινωση ενας ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ( !!!) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΛΙΤΗΣ έκαναν περιπολία το πρωί της Πέμπτης (01.03.2018) στις Καστανιές του Έβρου.
Εντυπωση προκαλει το γεγονος οτι στη περιπολια ( αν ειναι πεζη ) υπαρχει και ενας υπολοχαγος. Παγια τακτικη ειναι να μην περιλαμβανονται ουτε καν Δοκιμοι σε περιπολια πεζη η ακομα και εποχουμενη.
Στην συνεχεια αναφερει οτι έχασαν τον προσανατολισμό τους. Και πέρασαν στην πλευρά της Τουρκίας, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να τους συλλάβουν.
Πως ; Ποσοι τουρκοι ; Ενας υπολοχαγος θα ηξερε την κατασταση και δεν θα καθονταν με σταυρωμενα χερια. Γιατι οι κατοικοι στις καστανιες ανεφεραν πυροβολισμους;
Το αποσπασμα καθρεπτης τι εκανε στα συνορα . ( Ειναι γνωστο οτι οι περιπολιες βγαινουν διπλες, υπηρχε δηλαδη σε κοντινη αποσταση και αλλη Ελληνικη περιπολο.)
Γιατι μεταφερθηκαν στην Ανδριανουπολη και δεν εμειναν στο πλησιεστερο φυλακιο. Μηπως γιατι οι Τουρκοι τους θελουν ομηρους.Μηπως γιατι θα ζητησουν ανταλαγη με τους 8 Τουρκους Στρατιωτικους που ειναι στην Ελλαδα απο το καιρο του στημενου πραξικοπηματος του Ερντογαν;
Και τελος μηπως τους μετεφεραν γιατι δεν ειναι καλα στην υγεια τους και επρεπε να νοσηλευτουν;

Περιμενουμε περισσοτερη ενημερωση απο το ΓΕΣ .Γιατι οι κεραιες μας λενε οτι κατι αλλο εγινε στις Καστανιες αλλα ας μην συνεχισουμε τωρα.
Και την επομενη φορα τον Υπολοχαγο θαλαμοφυλακα κυριε Καμμενο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ


Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για το περιστατικό στον Έβρο

Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος.
Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές.
Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα.
Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν ήμασταν επιστρατευμένοι,με τέτοιες ανακοινώσεις έχουμε κάθε δικαίωμα να τους πυροβολήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

βουυυυυυυρρ, ολους ομως.