Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

Προσεξτε τι βλακειες σας πασαρουν Νεοταξιτες μπουρδολογοι οπως ο Κουντουρης μεσω των εκπομπων του Μπαντιδη ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ
Ηθικη καταπτωση στο βωμο των χρηματων για την θεωρεια της επιπεδης γης. Πληρωμενες εμφανισεις σε ολο το κοσμο για την θεωρεια - αιρεση.
Συμβαινει και στην Ελλαδα??

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εκριβως ειναι. Αλλά άργά το πήρε ειδηση η κοινωνία και η Εκκλησία αδιαφορεί. Αυτοί βεβαια επικαλούνται τον Θεό την Αγία Γραφή (όλοι οι αιρετικοι το κανουν) παρερμηνευοντας φράσεις. Αλλά εγω που εξ αρχής εφερα αντιρρήσεις έφαγα όλο το τσουναμι των ύβρεων, του διασυρμού, των καταρών κλπ. Όπως γίνεται με όλους τους ομολογητές της αλήθειας αν και δνε θέλω να ηρωοποιήσω τον εαυτό μου. Το έκανα με το θαρρος της φιλίας, όχι για να κανω εντύπωση. Αλλά φιλία δνε υπάρχει την σήεμρον ημέραν. 25 χρόνια μπορεί να ειναι φίλοι, και ξαφνικα για ένα παιχνίδι εγωισμού να τίνουν φιδια. Δεν ξέρω τι κερδίζουν από όλο αυτό, αλλά σιγουρα πρεπει να υπάρχει αμοιβή..υλική εννοειται. Το κακό ειναι ότι ειναι επιθετικοί, κοροιδεύουν τους νορμάλ ανθρώπους, εκφοβίζουν, και γενικά προωθούν την διχόνοια και την διαίρεση. Διαιρει και βασίλευε. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΑΝΘΡΗΣΕΙΑΣ ΚΛΠ. Καθόλου αθώο το παιχνίδι.