Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Το “μήνυμα” των κατοίκων της Αφροδίτης, σύμφωνα με τον Τζορτζ Αντάμσκι

Στις 18 Μαΐου του 1959, ο 68χρονος Αμερικανός, πολωνικής καταγωγής, Τζορτζ Αντάμσκι, μίλησε ενώπιον 1.500 ατόμων που συνέρρευσαν για να τον ακούσουν, αφού προηγουμένως είχαν πληρώσει εισιτήριο πέντε φιορινιών, ποσό με το οποίο θα μπορούσαν να αγοράσουν τρία εισιτήρια για τον κινηματογράφο.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στη Χάγη της Ολλανδίας και το αντικείμενο ήταν το “μήνυμα” των κατοίκων του πλανήτη Αφροδίτη προς τους κατοίκους της Γης: “Ζήστε σύμφωνα με τις χριστιανικές αρχές.”

Τζορτζ Αντάμσκι (17/04/1891 - 23/04/1965)
Τζορτζ Αντάμσκι (17/04/1891 – 23/04/1965)
Ο Αντάμσκι ανέφερε τα εξής:
“Επιβαίνοντας σε έναν ιπτάμενο δίσκο της Αφροδίτης, πέταξα γύρω από τη Σελήνη. Οι κάτοικοι της Αφροδίτης επισκέπτονται τακτικά την Γη, για να μας προσελκύσουν προς το καλό. Φοβούνται τα ολέθρια αποτελέσματα, που είναι δυνατό να προκληθούν στη Γη και τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος από τις πυρηνικές δοκιμές”.
Ο ομιλητής, σε τόνο φυσικότατο, σαν να διηγούνταν μια κοινότατη ιστορία, περιέγραφε τις επαφές του με τους κατοίκους της Αφροδίτης και τη γνωριμία του με τους ιπτάμενους δίσκους.
“Τον Οκτώβριο του 1959, ένας άνθρωπος θα παρουσιάσει στις ΗΠΑ τα λεπτομερή σχέδια των ιπτάμενων μηχανών.”
Περαιτέρω, βεβαίωσε ότι επιβαίνοντας σε έναν ιπτάμενο δίσκο, διήλθε πλησίον της Σελήνης, όπου διέκρινε οικίες, υπόστεγα και βάσεις, που χρησίμευαν ως ορμητήρια των ανθρώπων του Διαστήματος, οι οποίοι έρχονταν να παρακολουθήσουν τη ζωή των ανθρώπων της Γης.
Ο Αντάμσκι είχε γίνει, επίσης, δεκτός από τη Βασίλισσα της Ολλανδίας, Τζουλιάνα, στα Ανάκτορα Soestdijk, επί μιάμιση ώρα, παρουσία του Πρίγκιπα Βερνάρδου και πολλών διαπρεπών Ολλανδών επιστημόνων. Στο τέλος της συνάντησης, ο Αντάμσκι εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη Βασίλισσα Τζουλιάνα, παρατηρώντας ότι “αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι σαν τη Βασίλισσα, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.”
Βασίλισσα Τζουλιάνα της Ολλανδίας (30/04/1909 - 20/03/2004)
Βασίλισσα Τζουλιάνα της Ολλανδίας (30/04/1909 – 20/03/2004)
Ο άνθρωπος αυτός, τον οποίο τα ανώτερα όντα που κατοικούσαν στην Αφροδίτη επιφόρτισαν, όπως ισχυριζόταν, να φέρει στους κατοίκους της Γης το μήνυμα της ειρήνης και της χριστιανικής αγάπης, ο “μάγος” Τζορτζ Αντάμσκι, πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο, αναγκάστηκε να εργάζεται για να κερδίζει τα προς το ζην. Έπειτα από πολλές περιπέτειες, εγκαταστάθηκε στο Όρος Παλομάρ, όπου υπάρχει το ομώνυμο Αστεροσκοπείο, εκεί όπου διαβεβαίωνε ότι παρατήρησε για πρώτη φορά ιπτάμενους δίσκους και γνώρισε κατοίκους της Αφροδίτης, μεταξύ των οποίων και έναν ωραιότατο άνδρα, όχι πολύ ψηλό, με μακριά ξανθά μαλλιά και με πρόσωπο που ακτινοβολούσε καλοσύνη και ευγένεια.
Ο Τζορτζ Αντάμσκι ποζάροντας μπροστά σε πίνακα που απεικονίζει τον παράξενο επισκέπτη από τον πλανήτη Αφροδίτη
Ο Τζορτζ Αντάμσκι ποζάροντας μπροστά σε πίνακα που απεικονίζει τον παράξενο επισκέπτη από τον πλανήτη Αφροδίτη
Το 1952, με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Ντέσμοντ Λέσλι, έγραψε το βιβλίο “Οι ιπτάμενοι δίσκοι προσγειώθηκαν”. Το 1955, επίσης, έγραψε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο: “Μέσα στους ιπτάμενους δίσκους”. Και τα δύο βιβλία σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία.
Το πρώτο βιβλίο του Αντάμσκι, στο οποίο εξιστορεί τα όσα συνέβησαν στην έρημο της Καλιφόρνια
Το πρώτο βιβλίο του Αντάμσκι, στο οποίο εξιστορεί τα όσα συνέβησαν στην έρημο της Καλιφόρνια
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 20/05/1959…
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 20/05/1959
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 20/05/1959
https://strangepress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: