Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Οι περιπολίες της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών έχουν εξελιχθεί σε μια ασπίδα προστασίας γύρω από τις πληγείσες περιοχές σε Κινέτα και Μάτι

Οι περιπολίες της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών έχουν εξελιχθεί σε μια ασπίδα προστασίας γύρω από τις πληγείσες περιοχές σε Κινέτα και Μάτι και διασφαλίζουν την ασφάλεια των περιοχών μαζί με τα άλλα σώματα ασφαλείας.
Όπως έχει ανακοινωθεί και δια στόματος του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διαθέσει ομάδες προσωπικού που κάνουν μικτές περιπολίες στην περιοχή, με 16 οχήματα και περίπου 250 στρατιώτες, προκειμένου να εξασφαλιστεί μαζί με την αστυνομία – και με την ευθύνη της αστυνομίας – η ασφάλεια των πληγεισών περιοχών.
Συγκεκριμένα έχουν δημιουργηθεί δύο κέντρα περιπόλων της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών (ΜΑΛ) στην περιοχή της Κινέτας και του Μάτι.

Τόσο στην περιοχή της Κινέτας, όσο και στο Μάτι περιπολούν από 8 οχήματα με 3μελή περίπολα το καθένα.
Τα περίπολα επιτηρούν τις περιοχές με σκοπό την διασφάλιση της ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα ελέγχουν και για τυχόν μικρές εστίες φωτίας σε κτίσματα, αλλά και για την ύπαρξη πληγέντων που χρειάζονται βοήθεια.
Δείτε τις φωτογραφίες από την δράση των δυνάμεων της 2ας ΜΑΛ σε Μάτι και Κινέτα:





Δεν υπάρχουν σχόλια: