Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....!!! Τουρκικό Πολεμικό Πλοίο ΈΞΩ από την Χίο που έβγαινε στο Αιγαίο για να προκαλέσει Επεισόδιο, ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ...!! Ένας Νεκρός και Τέσσερεις τραυματίες...

Φιάσκο για τους Τούρκους αυτή την φορά του Τσεσμέ απέναντι απ την Χίο με σκοπό να εισέρθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή της Παναγίας, αλλά δεν πρόλαβε να εκτελέσει την αποστολή του γιατί… έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας Τούρκος δίοπας και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι τέσσερις.
Όπως αποκαλύπτουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο κατά την έξοδο του από την ναυτική βάση της Φώκιας έπιασε ξαφνικά και για άγνωστους λόγους φωτιά.

Αποτέλεσμα ήταν να καεί ο Τούρκος δίοπας, El Hüseyin Karaca, 20 ετών και να υποστούν σοβαρά εγκαύματα άλλοι τέσσερις Τούρκοι ναυτικοί που μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Bozyaka της περιοχής.

Το περιστατικό αυτό αποδίδεται στην γενικότερη κατάσταση που υπάρχει στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετά το πραξικόπημα καθώς παρουσιάζουν πολλά προβλήματα.

Παρ όλα αυτά, κάποιοι στην Άγκυρα επιμένουν να ανάβουν «φωτιές» στο ίδιο το Αιγαίο προκαλώντας την ελληνική πλευρά.
ΠΗΓΗ  nikosxeiladakis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Ε Ρ Η Μ Ο Σ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΙ'ΑΠΟ ΤΗΝ
Σ Α Χ Α Ρ Α...!!!