Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Αυτά που Είδε με τα Μάτια του ο Τζορτζ Αντάμσκι

Ο Τζορτζ Αντάμσκι από τη Νέα Υόρκη διακήρυττε παντού ότι είχε συναντήσει εξωγήινο, ο οποίος είχε έρθει στη Γη από την Αφροδίτη με τον ιπτάμενο δίσκο του. Μάλιστα, αφηγήθηκε την απίστευτη ιστορία του σε ένα βιβλίο με τον τίτλο: “Ιπτάμενοι δίσκοι προσγειώθηκαν”.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τον εξωγήινο στην έρημο της Καλιφόρνια, στις 20 Νοεμβρίου 1952, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Τζορτζ Αντάμσκι (17/04/1891 – 23/04/1965)
Ο Αντάμσκι, Πολωνικής καταγωγής, που ήταν καθηγητής, παρακολουθούσε το ζήτημα των ιπτάμενων δίσκων από το 1946. Ζούσε στο Παλομάρ της Καλιφόρνια, εκεί όπου βρισκόταν και το ομώνυμο αστεροσκοπείο.
Πολλές φορές είχε ενεργήσει εξερευνήσεις στη γειτονική έρημο, γιατί είχε πληροφορίες που καταδείκνυαν ότι εκεί εμφανίζονταν συχνά ιπτάμενοι δίσκοι. Παρά τις συνεχείς αποτυχίες του να δει κάποιον από αυτούς με τα ίδια του τα μάτια, δεν έχανε ποτέ τις ελπίδες του.
Τη νύχτα της 20ης Νοεμβρίου του 1952, πραγματοποιούσε μια ακόμη εξερεύνηση. Κάποια στιγμή, ένα γιγαντιαίο μητρικό σκάφος παρουσιάστηκε πρώτα στον ορίζοντα. Είχε ασημί χρώμα, σχήμα πούρου και πετούσε σε μεγάλο ύψος. Μόλις το πλησίασαν αμερικανικά αναγνωριστικά αεροσκάφη, το τεράστιο ιπτάμενο αντικείμενο εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.
Το ιπτάμενο αντικείμενο που ισχυριζόταν ότι είδε ο Αντάμσκι
Ο Αντάμσκι και οι έξι συνεργάτες του συνέχισαν να παρακολουθούν με ευλάβεια τον ουρανό. Ξαφνικά, μια λάμψη τους τράβηξε την προσοχή κι αμέσως μετά, εθεάθη ένα μικρό σκάφος, που πετούσε ανάμεσα σε δυο κορυφές βουνών και προσγειώθηκε κοντά τους, σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου.
Τότε, βγήκε από τον ιπτάμενο δίσκο ένας άντρας με μακριά μαλλιά και του έκανε νεύμα να πλησιάσει. Όταν έφτασε δίπλα του, ο άγνωστος του χαμογέλασε. Τον εντυπωσίασε η ωραιότητα του προσώπου του και η χάρις των κινήσεών του. Έτεινε το χέρι του, κάνοντας μια πολύ απαλή χειραψία.
Τότε, ο Αντάμσκι παρατήρησε πως τα δάχτυλά του ήταν ιδιαιτέρως μακριά και λεπτά. Το ύψος του αγνώστου ήταν γύρω στο 1,68μ. και το παντελώς άτριχο πρόσωπό του δεν τον έκανε να φαίνεται πάνω από 28 ετών. Φορούσε μια εφαρμοστή καφέ ολόσωμη φόρμα, χωρίς να διακρίνεται πουθενά καμιά ραφή. Κατά τα άλλα, δε διέφερε καθόλου από έναν γήινο.
Το σκάφος που εξήλθε του μητρικού, κατά τους ισχυρισμούς του Αντάμσκι
Μόλις άρχισε να του μιλάει, κατάλαβε ότι δε γνώριζε τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε. Επομένως, προσπάθησε να συνεννοηθεί μαζί του με χειρονομίες και τηλεπάθεια. Με αυτόν τον τρόπο, ο Αντάμσκι υποστήριξε ότι έμαθε πως ο επισκέπτης προερχόταν από τον πλανήτη Αφροδίτη.
Έμαθε ακόμη πως ο σκοπός του μακρινού αυτού ταξιδιού ήταν, για να μελετήσουν οι εξωγήινοι τη ραδιενέργεια, γιατί οι εκρήξεις ατομικών βομβών είχαν επηρεάσει τις λεπτές ισορροπίες του διαστήματος και τον προειδοποίησε για την επικινδυνότητά τους.
Αφού τον βεβαίωσε για την ύπαρξη πολλών μορφών ζωής στο αχανές διάστημα, ετοιμάστηκε να αναχωρήσει με τον δίσκο του, αλλά δεν άφησε τον Αντάμσκι να πλησιάσει πολύ. Ο Αντάμσκι πρόσεξε πως ο ιπτάμενος δίσκος έμοιαζε περισσότερο με γυάλινη καμπάνα, παρά με στρογγυλεμένο δίσκο. Καθώς τον αποχαιρετούσε, ο εξωγήινος πήρε μαζί του το φιλμ, με το οποίο ο καθηγητής Αντάμσκι είχε προηγουμένως τραβήξει μερικές φωτογραφίες.
Το πρώτο βιβλίο του Αντάμσκι, στο οποίο εξιστορεί τα όσα συνέβησαν στην έρημο της Καλιφόρνια
Ο καθηγητής ιστορούσε ακόμη στο βιβλίο του πως η γλώσσα που μιλούσε ο μακρινός επισκέπτης έμοιαζε κάπως με τα αρχαία ελληνικά. Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η γραφή τους ήταν ιδεογραφική, μιας και παρατήρησε χαραγμένα ιδεογράμματα πάνω στα περίεργα υποδήματά του, τα οποία μάλιστα τα χρησιμοποιούσε ως γραφομηχανή!
Τέλος, ο καθηγητής Τζορτζ Αντάμσκι, για την άρση κάθε αμφιβολίας για την αλήθεια των ισχυρισμών του, παρέθεσε και τα ονόματα έξι αυτοπτών μαρτύρων, που βεβαίωναν την αλλόκοτη ιστορία του.
Η είδηση δημοσιεύθηκε σε άρθρο της εφημερίδας “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 04/10/1953:
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 04/10/1953
strangepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: