Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Καναδάς: Αεροπλάνο αποφεύγει σύγκρουση με UFO πάνω από τη λίμνη Οντάριο

Ένα αεροπλάνο της Porter Airlines με 54 επιβάτες και ενώ πετούσε 3.000 μέτρα πάνω από τη λίμνη Οντάριο, τη μικρότερη από τις πέντε Μεγάλες Λίμνες της Βόρειας Αμερικής, ήρθε αντιμέτωπο με ένα άγνωστο αντικείμενο.
Προκειμένου να αποφευχθεί μια σύγκρουση στον αέρα με το UFO, οι πιλότοι έπρεπε να εκτελέσουν ελιγμούς αποφυγής. «Οι πιλότοι παρατήρησαν το αντικείμενο από απόσταση.
Καθώς πλησίασαν είδαν ότι δεν κινούνταν και βρίσκονταν στην πορεία της πτήσης τους, «είπε ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας. «Στην αρχή, αν κρίνουμε από το σχήμα, νομίζαμε ότι ήταν ένα μπαλόνι, ή θα μπορούσε να είναι ένα drone»

Ωστόσο, λόγω του υψομέτρου, αποκλείστηκε η εκδοχή να είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος.
Η αντίδραση των πιλότων πριν από την επικείμενη σύγκρουση ήταν να εκτελέσει έναν αόριστο ελιγμό που προκάλεσε τον τραυματισμό δύο μελών του πληρώματος οι οποίοι δεν ήταν στις θέσεις τους. Ωστόσο, αργότερα ήταν σε θέση να ανακάμψουν και να συνεχίσουν τα καθήκοντα τους.
Προληπτικά οι αεροσυνοδοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου σύντομα πήραν εξιτήριο, αναφέρει η The Star.
«Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό το άγνωστο αντικείμενο. Συνέβη πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Peter Rowntree, ένας ανώτερος ερευνητής από το περιφερειακό διοικητικό συμβούλιο ασφαλείας.
«Σίγουρα δεν ήταν ένα πουλί. Ήταν ένα αρκετά μεγάλο αντικείμενο», είπε, περιγράφοντας το μέγεθός του έως τρία μέτρα.
Το αεροσκάφος ταξίδευε περίπου με 450 χιλιόμετρα ανά ώρα.
ΠΗΓΗ © Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: