Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018.... ΒΡΑΔΥ.... ( 2o ΜΕΡΟΣ)

12.00 μεσανυχτα 6 προς 7 Δεκεμβριου
ΓΑΔΑ 13ο ΟΡΟΦΟΣ.
Ο Αστυνομικος Διευθυντης Αθηνων ανακοινωνει με τρεμαμενη φωνη οτι η Ελληνικη Αστυνομια θρηνει 4 αστυνομικους που εγκλωβιστηκαν σε περιπολικο στην Οδο Μαρνης και καηκαν απο Μολοτωφ.Σαν ειδηση στα ψηλα περνα και η ανακοινωση οτι 5 νεκροι υπαρχουν στο hot spot Ελευσινας και 3 νεκροι στην Ομονοια. 


Ολα τα καναλια σαν συντονισμενα αναφερουν οτι παρα την αρνηση του Πρυτανη του Πολυτεχνειου δυναμεις των ΜΑΤ μπαινουν στο Πολυτεχνειο. Ακουγονται πυροβολισμοι. Παραλληλα αναφερονται επεισοδια στην ΑΣΟΕΕ και στην ΠΑΝΤΕΙΟ.Βγαινει στο τηλεφωνο η κ.Παπακωστα και ζηταει ψυχραιμια.
12. 35
Ο Κυβερνητικος εκπροσωπος αναφερει οτι θα γινει συσκεψη του ΚΥΣΕΑ με την παρουσια των Υπουργων Δημοσιας Ταξεως.
1.00
Στο Πενταγωνο μαζευονται οι Στρατηγοι και οι υπουργοι καθως και ο Πρωθυπουργος. Η Αθηνα καιγεται. Υπαρχουν επισημα 16 νεκροι και 6 αγνουμενοι. Στην Πλατεια Βικτωριας το κτιριο του ΟΤΕ δεχεται επιθεση απο συντονισμενες ομαδες. Διακοπτεται η ψηφιακη ζευψη για την ΑΘΗΝΑ.
1.30
Ο κυβερνητικος εκπροσωπος αναφερει για ολοκληρωμενο σχεδιο καταστροφης ξενων δυναμεων . ο Πρωθυπουργος επικοινωνει με τον Προεδρο της Δημοκρατιας και τον Αρχηγο της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης. Ζητηθηκε απο τον Προεδρο η χωρα να τεθει σε κατασταση εκτατου αναγκης.
2.00
Χιλιαδες μουσουλμανοι καταστρεφουν την περιοχη της Ομονοιας. Απο το Πολυτεχνειο ζητηθηκαν τουλαχιστον 10 ατομα να μεταφερθουν στα εκτακτα του Ευαγγελισμου. Δυναμεις Εθνικιστων εχουν συμπλοκη με τους Αναρχικους. Δυναμεις αναρχικων προσπαθουν να επιτεθουν στο Κτιριο της Τραπεζης της Ελλαδος. Ελευθεροι σκοπευτες της Αστυνομιας λαμβανουν το πρασινο φως και τουλαχιστον 6 ατομα ειναι ξαπλωμενα στην οδο Πανεπιστημιου.
3.00
ο Πρωθυπουργος ανακοινωνει οτι πλεον το υπουργειο δημοσιας ταξεως ειναι σε συνεργασεια με την Ηγεσια του Στρατου για την τηρηση της Ταξεως. Ο προεδρος της Δημοκρατιας ζηταει την συναντηση των αρχηγων στις 3.30 το πρωι. 10 νεκροι στο hot spot της ΘΗΒΑΣ.
3.30
Προσερχονται οι αρχηγοι. Δημοσιογραφικες πληροφοριες μιλανε για πανω απο 65 νεκρους. Πανω απο 65 κτιρια καιγονται στην Αθηνα.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ
( ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ . ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΠΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)

ΜΕΡΟΣ Α  http://www.anopaia-atrapos.com/2018/11/6-2018.html
ΜΕΡΟΣ Β  http://www.anopaia-atrapos.com/2018/11/6-2018-2o.html
ΜΕΡΟΣ Γ  http://www.anopaia-atrapos.com/2018/11/6-2018-3o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: