Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Προειδοποίηση για σεισμό 6+ ρίχτερ από θεωρητικό συνωμοσίας,για το επόμενο τριήμερο

Η δύσκολη γεωμετρία που περιλαμβάνει τη θέση της Σελήνης θα τραβήξει τις τεκτονικές πλάκες της Γης τις επόμενες ημέρες και θα προκαλέσει σεισμό, υποστηρίζει ένας θεωρητικός συνωμοσίας.
Η Σελήνη πρόκειται να ευθυγραμμιστεί στην πλευρά της Γης που βλέπει την Αφροδίτη, ο πλανήτης μπροστά μας, στον δρόμο προς τον ήλιο και η βαρυτική έλξη και από τις δύο, θα προκαλέσουν σεισμό.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε ή που θα χτυπήσει ο σεισμός, εκτός από την ύπαρξη στις “ερχόμενες ημέρες”, αλλά ο θεωρητικός πίσω από την πρόβλεψη, στον ιστότοπο «Global Earthquake Forecaster» Ditrianum, λέει ότι μπορεί να είναι ένα μέγεθος έξι ρίχτερ.
Ένας έξι στην κλίμακα Richter “μπορεί να προκαλέσει πολλές ζημιές σε πολύ πυκνοκατοικημένες περιοχές”, σύμφωνα με την Michigan Tech.
Ο ιστότοπος διοικείται από τον πρόεδρο Frank Hoogerbeets, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να προβλέψει σεισμούς χρησιμοποιώντας έναν δείκτη γεωμετρίας του ηλιακού συστήματος (SSGI), ο οποίος είναι ο υπολογισμός ενός συνόλου δεδομένων για ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο τιμών που δίνεται σε συγκεκριμένες γεωμετρικές θέσεις των πλανητών, στη Σελήνη και τον Ήλιο “.

Πρόσθεσε: “Μετά από τρία χρόνια παρατηρήσεων, κατέστη σαφές ότι κάποια πλανητική γεωμετρία στο ηλιακό σύστημα τείνει να προκαλέσει σεισμική αύξηση, ενώ η άλλη γεωμετρία δεν το κάνει”.
Ο κ. Hoogerbeets γράφει στον ιστότοπο: “Ορισμένες κρίσιμες γεωμετρίες που αφορούν τη Σελήνη μπορεί να προκαλέσουν σεισμική αύξηση στις επόμενες τρεις ημέρες.
“Μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλος, αλλά ένα σεισμικό γεγονός έξι ρίχτερ (μεσαίο μεγεθος) θα πρέπει να αναμένεται”.
Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες απέρριψαν τους ισχυρισμούς του κ. Hoogerbeets, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τρόπος να προβλεφθούν οι σεισμοί.
Ο John Bellini, γεωφυσικός στην Αμερικανική Γεωλογική Έρευνα (USGS), δήλωσε: “Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τους σεισμούς.
Ακόμα κι αν επρόκειτο να υπάρξει ένας σεισμός με μέγεθος έξι ρίχτερ τις επόμενες ημέρες, μπορεί να είναι πιο σύμπτωση από την ορθή πρόβλεψη, καθώς είναι σχετικά συχνοί, με περίπου 150 σεισμούς ανά τον κόσμο, ανά έτος.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: