Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

EKTAKTO – NTOY κουκουλοφόρων στο υπουργείο Πολιτισμού!

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη πορείες για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό  Σπύρου Τρικούπη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα κουκουλοφόρων λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα τις Πέμπτης έσπασε την είσοδο σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού που βρίσκεται στη Σπύρου Τρικούπη και έχουν ανέβει στην ταράτσα.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη πορείες για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Στα Προπύλαια έχουν αρχίσει να καταφθάνουν από τις 18.00 μαθητές, συλλογικότητες καθώς και νεαρά άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που συμμετέχουν στη διαδήλωση και στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα, ενώ δεν έχει μέχρι στιγμής διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η πορεία των διαδηλωτών αναμένεται να ακολουθήσει την Πανεπιστήμιου προς την Ομόνοια, να στρίψει στη συνέχεια στη Σταδίου και να κατευθυνθεί μέσω της πλατείας Κλαυθμώνος στο Σύνταγμα και κατόπιν να καταλήξει, μέσω Πανεπιστημίου, στα Εξάρχεια.
Εκεί στις 21.00 το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μνήμης και διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, στο σημείο δηλαδή που έπεσε νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: