Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Google Ατλαντίδα Nibiru


 Το Google Earth αφαιρεί τη Χαμένη Πόλη της Ατλαντίδας από το χάρτη

Μετά από τρία χρόνια, το Google Earth  επιτέλους έχει ενημερωθεί για να αφαιρέσει ένα μοτίβο που πυροδότησε φήμες ότι η υποβρύχια πόλη της Ατλαντίδας είχε βρεθεί.

Η συναρπαστική «μη-ανακάλυψη» έγινε το 2009 όταν αετοί χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν ένα μεγάλο πλέγμα στο το θαλάσσιο πυθμένα που έμοιαζε εντυπωσιακά, όπως η μυθική πόλη.

Η τοποθεσία ήταν συνεπής, με μια περιγραφή που ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας είχε δώσει . Οι φήμες κυκλοφόρησαν αμέσως ήταν ότι ήταν η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας.

Η Google έσπευσε να εξηγήσει ότι η διαστρέβλωση προκλήθηκε από επικαλυπτόμενα σύνολα δεδομένων, και η Ατλαντίδα δεν είχε βρεθεί, αλλά ο χάρτης παρέμεινε - μέχρι τώρα.



Η αλλαγή - και η εξαφάνιση του "Ατλαντίς" - αποτελεί μέρος της κοινής προσπάθειας από την Google, και το Scripps Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας, η Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA), το Ναυτικό των ΗΠΑ και άλλους για να βελτιώσουν την ποιότητα της υποβρύχιας απεικόνισης του Google Earth
Ο κύριος στόχος του επικαιροποιημένου προγράμματος ήταν να καθαρίσει τα λάθη στις ωκεάνιες εικόνες και τοπογραφία, και να καταστούν πιο ακριβείς.

Πολλοί δεν θα είναι ικανοποιημένοι με τις εξηγήσεις που έδωσε η Google, οπότε η αναζήτηση για τη χαμένη αυτοκρατορία μπορεί να συνεχιστεί.

Και δεν είναι η πρώτη φορά!

Το 2008 πλανήτης Nibiru φωτογραφήθηκε από το Νότιο Πόλο με τηλεσκόπιο. Οι φωτογραφίες εμφανίζονται με τις ακόλουθες συντεταγμένες: 5η 53m 27s, -6 10 '58 "

Όμως, το Google Sky στη θέση 5η 53m 27s -6 10 '58 "(που βρίσκεται στα δυτικά του αστερισμού του Ωρίωνα) είναι ένα μεγάλο μαύρο κουτί, αντί των άστρων και των αντικειμένων του ουρανού. Η τοποθεσία έχει περικοπεί χωρίς καμία πληροφορία. Μέχρι τώρα, η Google δεν έχει απαντήσει στις ερωτήσεις

Τι είναι αυτό που κρύβετε πίσω από το μαύρο φόντο ,γιατί η Google δεν το διορθώνει εδώ και 4 χρόνια και διορθώνει μόνο τον χάρτη για την χαμένη  πόλη της Ατλαντίδας.Μήπως τελικά πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε 
ΠΗΓΗ : www.google.earth.com , www.wikipedia.org , www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: