Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

9 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ" ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ

1. Λόγω της βιαιότητάς της, η δεύτερη έκρηξη, που ήταν εντελώς ασυνήθιστη σε ισχύ για ένα μετεωρίτη, έδωσε ωστικό κύμα, που έφθασε στο έδαφος και δημιούργησε εκτεταμένες αλλά μικρής Κλίμακος ζημιές, σπάζοντας κυρίως τα τζάμια των παραθύρων και στρεβλώνονταν τον σκελετό των παντός τύπου κουφωμάτων.
Αυτό ήταν εκείνο που προκάλεσε και τους περίπου 1.200 τραυματισμούς, που οι περισσότεροι ήταν ευτυχώς ελαφράς μορφής.
2. Τα θραύσματα που εκτινάχτηκαν από την πρώτη ωστόσο έκρηξη, την πιο αδύναμη σε σχέση με την δεύτερη, όταν έφθασαν στο έδαφος δημιούργησαν υλικές ζημιές διαφορετικής φύσεως.
Από όσα μπορέσαμε τουλάχιστον να δούμε, πριν κινητοποιηθεί ο μηχανισμός συγκάλυψης, ένα από τα τμήματα του "αντικειμένου" που έφθασαν στο έδαφος, κατέστρεψε ένα εργοστάσιο, ενώ ένα άλλο, προφανώς πολύ μικρότερο, έσπασε τον πάγο μιάς παγωμένης επιφάνειας νερού.

Αυτή η κατάρρευση, δεν γίνεται από ηχητικό κύμα, τη στιγμή που το απέναντι κτίριο, σε μερικά μέτρα απόσταση, είχε μόνο μερικά σπασμένα τζάμια.
Εδώ έπεσε θραύσμα, που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου.


Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ
Ο μηχανισμός συγκάλυψης αποτελείται από πολλά κλιμάκια. Ας δούμε μερικά από αυτά
1. Οι "έγκυροι" και "έγκριτοι" επιστήμονες
Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ ποιός δίνει κύρος σε ένα επιστήμονα και ποιός τον εγκρίνει για να μιλά εξ΄ονόματος της επιστήμης; Μα φυσικά το "κράτος", μα φυσικά το σύστημα διοίκησης που το κατεστημένο έχει εγκαταστήσει παντού.
Μια εύκολη απάντηση θα ήταν ότι ο επιστήμονας έχει κύρος λόγω των γνώσεών του, αλλά επειδή εγώ που απευθύνομαι σε εσάς είμαι της δουλειάς, δηλαδή σαν φυσικός επιστήμονας που έζησε πολλά, σας διαβεβαιώ ότι οι γνώση, είναι μία ικανή αλλά όχι απαραίτητα αναγκαία ιδιότητα ενός "έγκριτου" επιστήμονα.
Βγήκαν λοιπόν οι "επιστήμονες" από όλο τον κόσμο και μας είπαν ότι πρόκειται για κάτι συνηθισμένο.
Λάθος κύριοι, δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, γιατί αν ήτανε συνηθισμένο, δεν θα γινότανε χαμός παγκόσμια.
Εκείνο που πράγματι ισχύει είναι ότι φλεγόμενοι μετεωρίτες, πολλές φορές εκρήγνυνται πάνω από το έδαφος, αλλά ποτέ δεν είχαμε έκρηξη που σκίασε το φως του Ήλιου.
Υπόψη ότι κανένας "έγκριτος" επιστήμονας δεν ανέφερε ότι είχαμε θραύσματα που προκάλεσαν ζημιές.
Μίλησαν μόνο για το ωστικό κύμα. Άρα απέκρυψαν απλά πράγματα, αφού όλοι θα ήθελαν να δουν άμεσα ένα κομμάτι του μετεωρίτη, που όμως δεν υπήρχε.
Μετά βέβαια μπορεί και να μας δείξουν καμιά πέτρα από την Άνω Καταράχια Ρωσίας και να μας λένε, "να ο μετεωρίτης".
Και κάτι ακόμη
Για να μας πείσουν ότι τίποτε δεν έπεσε κάτω, ειπώθηκε ότι αν έφευγαν κάποια θραύσματα τότε λόγω της διατήρησης της ορμής, θα άλλαζε η πορεία του "μετεωρίτη", πράγμα που δεν συνέβη.
Αυτό δεν στέκει, διότι εφόσον τα τμήματα που αποσπάσθηκαν είχαν πολύ μικρή μάζα σε σχέση με τον κυρίως κορμό, στα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολάβησαν μεταξύ πρώτης και δεύτερης έκρηξης, δεν προλάβαινε να αλλάξει καμία πορεία.
2. Οι τοπικές αρχές
Το ρωσικό κράτος σε χρόνο μηδέν, έβγαλε 20.000 χιλιάδες άνδρες που χτένιζαν την περιοχή ψάχνοντας και συλλέγοντας τι;
Αποκλείοντας την πρόσβαση του κόσμου σε τι;
Μήπως τα θραύσματα του οχήματος κατεστραμμένο στην ατμόσφαιρα της Γης και ανεφλέγη;
3. Τα ΜΜΕ
Εκεί γίνεται και έγινε το έλα να δεις. Μέχρι να πάρουν γραμμή, έλεγαν άλλα αντί άλλων. Μετά, κλασικά έλεγαν όλοι το ίδιο ποίημα. Με τις ίδιες λέξεις, νομίζεις και ένας νους έγραψε το κείμενο που παγκόσμια μετέδιδαν τα παπαγαλάκια της νέας (;), υπερνέας (;), παλιάς (;) τάξης.
TA ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Ας δούμε όμως ποιά είναι τα δεδομένα στο χθεσινό συμβάν
1. Έγινε έκρηξη εκτός ατμόσφαιρας που κατέστρεψε το αντικείμενο και κατεγράφη από ερασιτέχνες αστρονόμους.
Αυτός ήταν και ο λόγος που αρχικά οι Ρώσοι είπαν ότι χτύπησαν με πύραυλο τον μετεωρίτη. Ωστόσο οι Ρώσοι δεν υπήρχε περίπτωση καμία απολύτως να στοχεύσουν τον μετεωρίτη. Δεν χτύπησαν τίποτε και γιατί δεν μπορούσαν και κυρίως διότι δεν υπήρχε μετεωρίτης, αλλά άγνωστο για αυτούς σκάφος.
2. Μέσα στα πυκνότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, το "αντικείμενο" εξεράγη μπροστα στις κάμερες και τμήματά του έπεσαν στο ΄'εδαφος και αυτά ήταν που έψαχναν οι 20.000 άνδρες. Δεν σας φαίνεται πολύ μα πάρα πολύ περίεργο, ένας στρατός ολόκληρος να ψάχνει τα κομμάτια του "μετεωρίτη";
3. Σχεδόν ακαριαία μετά, μιά τεραστίου μεγέθους έκρηξη, εξάχνωσε τα υπολοίματα του "αγνώστου αντικειμένου" και τίποτε άλλο δεν έπεσε στο έδαφος.
Στον ουρανό έμειναν δύο παραλληλες γραμμές συμπυκνωμένων αερίων, που έκαναν πολλούς να μιλούν για UFO με δύο κινητήρες.
4. Οι Ρώσοι σε δεύτερη επίσημη ανακοίνωσή τους, είπαν ότι τίποτε δεν χτύπησαν αφού είναι αδύνατον για την ανθρώπινη τεχνολογία να εντοπίσει ένα ταχέως εισερχόμενο στην ατμόσφαιρα αντικείμενο.
Κάποιοι βέβαια, επίσης "έγκυροι και έγκριτοι", είπαν ότι δεν το είδαν τα ραντάρ...... επειδή ερχότανε από την πλευρά του Ήλιου, νομίζεις και ζούμε στο σενάριο ταινίας με αεροπλάνα του Β΄παγκοσμίου πολέμου, όπου οι πιλότοι τυφλωνόταν από το φως του Ήλιου.
ΠΗΓΗ : http://www.gkourou.com/2013/02/blog-post_1151.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: