Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Κόλπα για να αντιστρέψετε τον διαβήτη, που ο γιατρός δεν θα σας πει!

  κόλπα-για-reverse-διαβήτης-σας-γιατρός-συνηθίζει-tell1
Γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο από το να λαμβάνετε απλά καθημερινές δόσεις φαρμάκων και ινσουλίνης για να θεραπεύσετε το διαβήτη εντελώς; 
Και δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για να κάνετε τη θεραπεία που εισήχθη για πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια.
Η διατροφή προκαλεί και θεραπεύει το διαβήτη
Σας δίνουμε την ιστορία ενός άνδρα από τις ΗΠΑ ο οποίος συνήθιζε και εξακολουθεί να τρώει τυπικά αμερικανικά γεύματα. 
Αυτό σημαίνει, απουσία υγείας ή κρέας ελεύθερης βοσκής, και όχι βιολογικά τρόφιμα.

Στην αρχή δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο φαγητό που κατανάλωνε, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποίησε ότι το σώμα του χρειάζεται υγιεινές τροφές για να αντιμετωπίσει τον διαβήτη.


Μείωσε την πρόσληψη ζάχαρης, και αντί των χυμών φρούτων και της Coca Cola μεταπήδησε στο νερό και περιστασιακά στην σπιτική μπύρα. Έκοψε τα φορτωμένα με ζάχαρη σνακ και άρχισε να αποφεύγει τα  επεξεργασμένα επιδόρπια όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το πιο σημαντικό, πίστευε πως η κατάστασή του μπορούσε να αντιστραφεί. Η δυσκολία του να αποφεύγει το αγαπημένο του φαγητό, ειδικά τη ζάχαρη, τα χημικά χάπια, και τις καθημερινές ενέσεις ήταν αρκετή για να τον κάνει να επιφέρει ορισμένες αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες του.
 Ευτυχώς, μετά από 3 μήνες οι εξετάσεις αίματος του έδειξαν σημαντική βελτίωση.

Αυτό που ο γιατρός σου δεν θέλει να ξέρεις:
Οι γιατροί διδάσκονται να κάνουν τη δουλειά τους ''γεμίζοντας'' τους ασθενείς τους με φάρμακα, και η φαρμακευτική βιομηχανία τους πληρώνει καλά για να το πράξουν.
 Ένας γιατρός είχε πει κάποτε ότι θα ήταν αρκετά απλό να πει στους ασθενείς να εξισορροπήσουν τη διατροφή τους, και ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να έχουμε ένα μαγικό χάπι που να κάνει τα συμπτώματά να εξαφανίζονται.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι γιατροί δεν προτείνουν υγιεινές τροφές ως επιλογή; Μερικοί άνθρωποι θα εκτιμήσουν κατά πάσα πιθανότητα αυτή τη συμβουλή, ίσως όχι όλοι, αλλά κάποιοι θα αλλάξουν σίγουρα κάτι, ειδικά όταν η πρόταση προέρχεται από κάποιον που εμπιστεύονται.
Tricks To Reverse Diabetes Your Doctor Won’t Tell

Πείτε "ναι" στα υγιεινά τρόφιμα
Στην αρχική φάση θα πρέπει να εισαχθούν κάποιες υγιείς διατροφικές συνήθειες, και η κατάστασή σας θα αρχίσει να αλλάζει, ίσως αργά, αλλά πιστέψτε μας, αυτό σίγουρα θα γίνει.
Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε καλά τη σημασία της υγιεινής διατροφής, αλλά η βιομηχανία τροφίμων το καθιστά δύσκολο για μας - όλες εκείνες οι εγκεκριμένες από τον FDA, συνθετικές τροφές- και τα φορτωμένα με ζάχαρη προϊόντα στα εστιατόρια και τα σούπερ μάρκετ δεν είναι κάτι που θα σας βοηθήσουν  στη βελτίωση της υγείας σας.
Είναι στο χέρι σας να ξεκινήσετε τις αλλαγές, και να σταθείτε δυνατοί έναντι μιας πιθανής κρίσης υγείας.
Αυτός ο άνθρωπος κατόρθωσε να θεραπεύσει τον εαυτό του, και αυτό έγινε  γιατί κατάφερε να ακούσει την κλήση αφύπνισης από την υγεία του. 
Το παλιό ρητό «Είμαστε ό, τι τρώμε" είναι απολύτως αληθές, και η διαδικασία επούλωσης καθαρίζει τον εγκέφαλο, κάνοντάς σας να αισθάνεστε καλύτερα.
Λέγοντας «όχι» στο φαγητό που συνηθίζατε να τρώτε όλη τη ζωή σας είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να κολλήσετε μια τρομερή κατάσταση υγείας και συνεχώς να συμβουλεύεστε το γιατρό σας.
Μπορείτε να αντιστρέψετε το διαβήτη
Μετά από 10 χρόνια ο άνθρωπος αυτός διατηρεί την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα του  ισορροπημένη. Εξακολουθεί να πίνει μπύρα και κρασί μια φορά την εβδομάδα, και εξακολουθεί να απολαμβάνει τις μεταμεσονύχτιες βόλτες στο ψυγείο, αλλά  έμαθε πώς να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό του και να τρώει υγιεινά, για να μην αναφέρουμε την τακτική σωματική δραστηριότητα.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι αρκετά απλό να εξισορροπήσετε τον οργανισμό σας, και μπορείτε να το κάνετε  μόλις αλλάξετε τη διατροφή σας, αποφεύγοντας τυχόν απειλητικές για την υγεία "λιχουδιές". Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι, μπορείτε να φάτε το αγαπημένο σας παγωτό. 
Είναι στο χέρι σας να δείξετε πόσο πολύ αγαπάτε τον εαυτό σας.

Πηγές:   dorieas ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: