Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ρωσικές ειδικές δυνάμεις αφίχθησαν στη Συρία: Κλιμακώνεται η σύγκρουση

 
 
Νέες πληροφορίες μαζί με εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας που δείχνουν άμεση ρωσική στρατιωτική εμπλοκή στη Συρία αφού επεικονίζουν άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας, προφανώς GRU, να επιχειρούν στα προάστια της Λατάκεια όπως μεταδίδουν και ρωσικά ΜΜΕ ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτεται ότι είχαν αποσταλεί στρατιωτικοί σύνδεσμοι στη Συρία με την ονομασία "Slavonic Corps" που προετοίμαζαν το έδαφος!
 
Στην κεντρική εικόνα του άρθρου το μήνυμα που είναι γραμμένο σημαίνει "Η Συρία για τον Άσαντ"!
 
Την 12η Αυγούστου σύμφωνα με την ιστοσελίδα alSouria.net είχαμε την άφιξη ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού στο Λιμάνι Slenfeh, 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Λατάκειας.
 
Εικάζεται ότι πρόκειται για άνδρες της περίφημων ρωσικών ειδικών δυνάμεων οι οποίοι έχουν «ειδική αποστολή» όσον αφορά την «εξαφάνιση» της ηγεσίας του ISIL αλλά και «επιχειρήσεων» εναντίον των τουρκικών δυνάμεων που έχουν συμμαχήσει με τους τζιχαντιστές παρά τους εικονικούς "βομβαρδισμούς" στους οποίους έχουν προσχωρήσει μαζί με τις ΗΠΑ!
 
Σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη, τα ρωσικά μέλη των ειδικών δυνάμεων μένουν στην πόλη της Λατάκεια, στο λιμάνι Slenfeh με σκοπό την προστασία των χωριών που στηρίζουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ και "τροφοδοτούν" με νέα μέλη τον Συριακό στρατό.
 
Οι ρωσικές ομάδες έχουν εντοπιστεί στο προάστιο της Ταρτούς όπου υπάρχει η μεγάλη ρωσική στρατιωτική βάση αλλά εκεί η παρουσία τους είναι δικαιολογημένη αναφέρει το δημοσίευμα.
 
Επιβλέπουν, προστατεύουν και οργανώνουν τις αμυντικές γραμμές και αναλαμβάνουν την "βρώμικη δουλειά" με επαγγελματικό τρόπο, εντοπίζουν και παρακολουθούν την πρόοδο των εχθρικών δυνάμεων. καθώς είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αν επιτεθούν στα χωριά ή στα προάστια της Λατάκεια.
 
Οι αμυντικές γραμμές ξεκινούν από την πόλη Slenfeh και καταλήγουν κοντά στην πόλη Masyaf στη Hama!
 
Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στις 4 Αυγούστου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις φήμες περί αποστολής ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία, ο  γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε:
 
«Δεν έχει συζητηθεί με κανέναν τρόπο». Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις είπαμε,  «υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται, και το αντίθετο».
 
Δείτε στις εικόνες την παρουσία των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στο Slenfeh και τα μέλη της ομάδας "Slavonic Corps" , τον προάγγελο ουσιαστικά των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στη Συρία
ΠΗΓΗ PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: