Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Μυστήριο με διπλή δολοφονία κυνηγών φαντασμάτων του Travel Channel




Δύο κυνηγοί φαντασμάτων που συμμετείχαν στην εκπομπή «Ghost Adventures» στο Travel Channel βρέθηκαν δολοφονημένοι σε διαμέρισμα στην Νεβάδα των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο Μαρκ και η Ντέμπι Κονσταντίνο, οι οποίοι βρίσκονταν σε διάσταση, έχασαν τη ζωή τους από πυρά, ενώ νεκρός βρέθηκε κι ένας ακόμα άνδρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία γυναίκα κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως ο συγκάτοικός της ήταν νεκρός, ενώ η επίσης συγκάτοικός της, Ντέμπι, είχε εξαφανιστεί.
Η αστυνομία ξεκίνησε την αναζήτηση της γυναίκας φτάνοντας στο διαμέρισμα του εν διαστάσει συζύγου της. Όταν οι ένστολοι έφτασαν στο σημείο, ο Μαρκ Κονταντίνο που βρισκόταν στην κατοικία του άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.


Χωρίς να απαντήσουν στα πυρά, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι ένστολοι άρχισαν να επικοινωνούν μαζί του, διαπιστώνοντας πως κρατούσε όμηρο τη γυναίκα.
«Δώστε μου 15 λεπτά να συγκεντρώσω τη σκέψη μου διαφορετικά θα την σκοτώσω», τους είπε.
Πράγματι, οι αστυνομικοί του έδωσαν χρόνο και διαπραγματεύτηκαν μαζί του, ωστόσο έπειτα από τρεις ώρες η ειδική ομάδα κάνοντας ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης εισέβαλε στο διαμέρισμα, όπου βρήκε νεκρό το ζευγάρι.
Λέγεται πως ο Κονσταντίνο είχε πρόσφατα κατηγορηθεί για απαγωγή και ενδοοικογενειακή βία, ενώ είχαν ληφθεί ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της εν διαστάσει συζύγου του. Μάλιστα, οι δύο τους έπρεπε να εμφανιστούν στο δικαστήριο τον ερχόμενο Δεκέμβριο για την έκδοση του διαζυγίου τους.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές οι τρεις θάνατοι σχετίζονται μεταξύ τους, ενώ διενεργείται ακόμα έρευνα.
ΠΗΓΗ pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: