Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ισχυρίζεται ότι φωτογράφισε νεράιδες σε δάσος της Ουαλίας!




Ένας μουσικός, ο John Rutledge, αξιοποιώντας ίσως λίγη από την καλλιτεχνική του φύση, φωτογράφισε σε ένα δάσος κοντά στο Newbridge της Ουαλίας, αυτό που με λίγη δόση φαντασίας φαίνεται ως μια οικογένεια μικρών φτερωτών νεράιδων!



Ο ίδιος αντιλήφθηκε την παραδοξότητα της φωτογραφίας αρκετή ώρα μετά, διακρίνοντας 7 μικροσκοπικά φτερωτά πλάσματα που πετούσαν πάνω από τα λουλούδια. Φέρνοντας την εικόνα πιο κοντά, όντως αυτά τα... πλάσματα (!) ταιριάζουν με την παραδοσιακή αντίληψη περί των νεράιδων του δάσους, ενώ με λίγη φαντασία φαίνονται να έχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά.



Πάντως ο σκύλος δεν φαίνεται να παρατηρεί κάτι περίεργο...






«Όταν το είδαμε, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας. Ήμουν ξανά μάρτυρας ενός μεταφυσικού φαινομένου στην παιδική μου ηλικία, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο», δήλωσε ο ίδιος ενθουσιασμένος. «Οι φωτογραφίες αποτελούν ακράδαντη απόδειξη ότι αυτά τα πλάσματα υπάρχουν. Νομίζω δώσαμε απάντηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια», σημείωσε, θριαμβολογώντας...

Παιχνίδισμα του φακού; Πεταλούδες ή άλλα φτερωτά έντομα; Ψεύτικη φωτογραφία; Ή μήπως υπάρχουν οι νεράιδες των παραμυθιών, αυτά τα καλοπροαίρετα, με αστείρευτη γυναικεία ομορφιά πλάσματα που σε πολλές ιστορίες σαγηνεύουν τους άντρες, και το μυστήριο των οποίων ο μουσικός θεωρεί ότι έλυσε; Ο ίδιος δήλωσε ότι θα συνεχίσει να ψάχνει για μεταφυσικά φαινόμενα ή πλάσματα στα πυκνά δάση της Ουαλίας..
ΠΗΓΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: