Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Εξωγήινοι Είχαν Απαγάγει τον Ναπολέοντα;

Ο Ναπολέων Βοναπάρτης έχει ισχυριστεί πως έχει απαχθεί από εξωγήινους.
Συγκεκριμένα, είχε εξαφανιστεί από προσώπου Γης για μία περίοδο αρκετών ημερών τον Ιούλιο του 1794, όταν ακόμα ήταν 25 ετών, κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος Themidorian, και αργότερα είπε ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτος από κάποιους παράξενους ανθρώπους, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα αρχείο της σύλληψής του παρά μόνο οι αναφορές του.

Από τη στιγμή της μυστηριώδης εξαφάνισης του και μετά, η άνοδος του Ναπολέοντα ήταν ραγδαία.Μέσα σε έναν χρόνο τέθηκε επικεφαλής του γαλλικού στρατού στην Ιταλία, ενώ κατάφερε με κάποιον «μυστηριώδη» τρόπο να μετατρέψει τα λιμοκτονούντα γαλλικά στρατεύματα σε μια άνευ προηγουμένου μαχητική δύναμη και να συντρίψει τους Ιταλούς.
Το 1804 στέφθηκε αυτοκράτορας της Γαλλίας, ενώ η αυτοκρατορία του δεν άργησε να επεκταθεί.
Επιπλέον λέγεται ότι σε εξέταση του σκελετού του Ναπολέοντα το Σεπτέμβριο του 2013, οι επιστήμονες που ανέλαβαν το έργο, είχαν ανακαλύψει ένα μικρό ξένο αντικείμενο ενσωματωμένο στα σκελετικά υπολείμματα του Ναπολέων, το οποίο μπορεί να ήταν μικροτσίπ.

Πολλοί μίλησαν για εξωγήινους, άλλοι για χρονοταξιδιώτες, άλλοι για hoax.
Πάντως, σκοπός της έρευνας ήταν να διαπιστωθεί αν ο μεγάλος ηγέτης έπασχε από μια διαταραχή της υπόφυσης που συνέβαλε στο μικρό ανάστημα του.
ΠΗΓΗ http://www.diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: