Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

O θρύλος του «Bunny Man»

Έχετε ακούσετε για τον «άνθρωπο λαγό», τον περίφημο «Bunny Man»; Πρόκειται για έναν αστικό μύθο με προέλευση από την κομητεία Fairfax στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο μάλλον ανατριχιαστικός αυτός θρύλος, αφορά σε έναν άντρα που φορά ένα γούνινο κοστούμι κούνελου και επιτίθεται στους περαστικούς με τσεκούρι. Λέγεται, ότι τα φρικτά περιστατικά λαμβάνουν χώρα σε αερογέφυρα στο Κόλτσεστερ στην περιοχή Κλίφτον στην Βιρτζίνια. Η γέφυρα, είναι γνωστή και ως «Bunny Man Bridge».

 Ο Bunny Man είναι ένας αστικός μύθος που προήλθε πιθανότατα από δύο περιστατικά στην κομητεία Fairfax της Βιρτζίνια το 1970, αλλά έχει εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή της Ουάσινγκτον. Ο θρύλος έχει πολλές παραλλαγές. Οι περισσότεροι εμπλέκουν έναν άνδρα φορώντας ένα κοστούμι κουνελιού που επιτίθεται στους ανθρώπους με τσεκούρι ή κασκόλ.

Οι περισσότερες ιστορίες συμβαίνουν γύρω από το Colchester Overpass, μια νότια σιδηροδρομική υπεράκτια που διασχίζει τη Colchester Road κοντά στο Clifton της Βιρτζίνια. Το Overcass Colchester αναφέρεται συνήθως ως "Bridge Man Bunny".

Οι εκδόσεις του μύθου ποικίλλουν στο όνομα, τα κίνητρα, τα όπλα, τα θύματα, την περιγραφή του κοστουμιού .

Δεν υπάρχουν σχόλια: