Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΛΤΕΖΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ. ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ .ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.ΑΛΩΝΙΖΕΙ Η Μ.Ι.Τ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ






Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ οι μόνοι Μαλτεζοι που έχουν επισκεφτεί το νησί από τις 17/8 και μετά είναι τα πληρώματα δυο ιστιοφόρων που έχουν δέσει στη βραχονησίδα ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ακριβώς απέναντι από το Κάστρο Καστελόριζου.
Το ένα ιστιοφόρο είναι μάλιστα τριπλάσιο σε μέγεθος από τα συνηθισμένα και φαντάζει πολύ
απίστευτο το συγκεκριμένο πλήρωμα που παραδίδει λίστα με διαβατήρια και νηολόγιο να έκαναν κάτι παράνομο και το τοπικό λιμενικό τμήμα να μην προβεί σε έλεγχο και συλλήψεις καθώς η πράξη που έκαναν σύμφωνα με το Άρθρο 188 του ποινικού κωδικά είναι αυτόφορη και επιφέρει ποινές φυλακίσεις μέχρι 2 ετών.

Αρα καταρρέει η γελοία δικαιολογία εκ μέρους του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ

Παρακάτω το Άρθρο 188

Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας

Ενότητα: 
ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: