Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Επιστήμονας: «Εντοπίσαμε αληθινές Μούμιες εξωγήινων – Δεν ανήκουν 100% σε ανθρώπινα όντα» - Τι πειράματα κάνει η ΝΤΠ;

Μια σειρά από 5 «μούμιες εξωγήινων» που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Περού είναι αληθινοί σύμφωνα με επιστήμονα που συμμετέχει στην ομάδα ερευνών.
Ο Dr Edson Vivanco, ειδικός σε σκελετούς, αναφέρει ότι οι μούμιες εξωγήινων 1.700 ετών που βρέθηκαν στη νότια Αμερική δεν ανήκουν σε ανθρώπινα όντα.
Μούμιες εξωγήινων με 3 δάχτυλα
Οι μούμιες με τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια ωστόσο έχουν χαρακτηριστεί ψεύτικοι από άλλους επιστήμονες. Όμως ο Dr Edson Vivanco επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι τα σώματα είναι πραγματικά.

«Για να αναδημιουργήσεις ένα κρανίο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ δύσκολο έργο». Ο επιστήμονας επιμένει πως αν ήταν ψεύτικα θα έβγαινε πρώτος να το πει.
 «Αυτή τη στιγμή μελετάμε τα αποδεικτικά στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τίποτα που να δείχνει ότι πρόκειται για απάτη ή ότι τα πτώματα τροποποιήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο. Έχουμε πολλά στοιχεία που μας οδηγούν να αποδείξουμε ότι είναι αληθινά».
Το βίντεο με τις μούμιες εξωγήινων δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιούνιο στην αρχαία πόλη Nazca, στο Περού.
Αναρτήθηκε από το site Gaia.com που ισχυρίζεται ότι το σώμα εξωγήινου ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε μυστηριώδη σπήλαια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: