Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σφαγή στο Μανχάταν - Φορτηγό έπεσε σε ποδηλάτες και πιστολίδι με 6 νεκρούς και 15 τραυματίες!

Αιματηρή επίθεση δέχθηκαν περαστικοί στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης καθώς φορτηγό «μπήκε» σε ποδηλατόδρομο και έπεσε πάνω σε πολίτες. Στην συνέχεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξαν πυροβολισμοί.
 Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλα 15 έχουν τραυματιστεί από τιςσφαίρες και την επίθεση με το φορτηγό.
Η «τακτική» επίθεσης με φορτηγό κατά περαστικών είναι «ανακάλυψη» των ισλαμιστών και το ερώτημα εάν η επίθεση είναι τρομοκρατική παραμένει.



Ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση καθώς αστυνομικοί στην πόλη της Νέας Υόρκης απάντησαν την Τρίτη σε κλήσεις πολιτών για πυροβολισμούς στο Μανχάταν, ανέφεραν οι αρχές.
Ένας αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Η αστυνομία δήλωσε γύρω στις 3:30 μ.μ. ότι δεν αναζητούσαν πρόσθετους υπόπτους.
Σύμφωνα με αναφορές αυτόπτη μάρτυρα, τις οποίες μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας άνδρας που οδηγούσε μικρό φορτηγάκι, μπήκε σε ποδηλατόδρομο παρασύροντας πολλούς ποδηλάτες και πεζούς, τράκαρε με σχολικό και στη συνέχεια ο οδηγός κατέβηκε από τοπ φορτηγάκι και ακούστηκαν πυροβολισμοί. 
Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε πως ο οδηγός του μικρού φορτηγού βγήκε έξω κρατώντας δύο όπλα στα χέρια του και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε ή έξι φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: