Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Έρχεται το τέλος του κόσμου την Κυριακή! Ο «Νιμπίρου» φέρνει την Αποκάλυψη

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν ο μυστηριώδης «Νιμπίρου» δεν θα συγκρουστεί με την Γη αλλά θα την πλησιάσει. Αυτό με την σειρά του θα προκαλέσει ισχυρούς σεισμούς που θα θυμίζουν εικόνες Αποκάλυψης και ο πλανήτης μας όπως τον ξέρουμε θα εξαφανιστεί.

«Η παγκόσμια σεισμική δραστηριότητα φτάνει στο αποκορύφωμα της τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου. Το προβλεπόμενο συμβάν σεισμού (που θα εκκινήσει την αλληλουχία των σεισμικών δονήσεων) θα συμβεί στις 19 Νοεμβρίου 2017, όταν η Γη θα περνά πίσω από τον Ήλιο σε σχέση με τον «Νιμπίρου»» τονίζει ο συγγραφέας Τέραλ Κροφτ.
Ωστόσο, ένας κορυφαίος επιστήμονας της NASA έδωσε την δικιά του απάντηση στις φήμες. Ο επιστήμονας τόνισε ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να υπάρχει επειδή οι βαρυτικές δυνάμεις του θα είχαν ήδη απομακρύνει την Σελήνη από την Γη.
Ο Ντέιβιντ Μόρισον, αστρονόμος στο Κέντρο Ερευνών Nasa Ames, δήλωσε ότι αν ο μυστηριώδης πλανήτης «εισχωρούσε» στο ηλιακό σύστημα, θα είχε διαταράξει τη θέση όλων των πλανητών και θα είχε «εκτοξεύσει την Σελήνη μακριά από την τροχιά της Γης».
Ωστόσο, οι λεγόμενοι «Nibiru truthers» ισχυρίζονται ότι η Nasa είναι μέρος μιας συνωμοσίας για να «κρύψει την αλήθεια» από τον απλό κόσμο ενώ η «παγκόσμια ελίτ» διαφεύγει στην ασφάλεια μυστικών υπόγειων καταφυγίων.

Ο «Νιμπίρου» που δεν φαίνεται

Και μπορεί η NASA να υποστηρίζει ότι ο Νιμπίρου δεν υπάρχει, ωστόσο, οι συνωμοσιολόγοι επιμένουν ότι ο πλανήτης που είναι από σίδερο υπάρχει και μας πλησιάζει. 
Ο Planet X, όπως τον αποκαλούν εκτός από Νιμπίρου, ταξιδεύει, στο άκρο του ηλιακού μας συστήματος και πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη.
Όπως υποστηρίζουν οι λάτρεις του μυστηριώδη πλανήτη, δεν γίνεται διακριτός με τα συστήματα που διαθέτουμε, εκτός από μία συγκεκριμένη θέση στον Νότιο Πόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: