Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Βρέθηκε ελληνική σημαία σε φέρετρο Κούρδου στην Αφρίν - Αγκυρα: «Συμμαχία Ελλάδας-YPG αλλά τους θάψαμε μαζί»

Μια ελληνική σημαία που βρέθηκε σε φέρετρο Κούρδου (;) που σκοτώθηκε στις μάχες με τους Ελληνες στην συριακή πόλη Αφρίν επιδεινώνει περισσότερο τις ήδη υπάρχουσες τεταμένες σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας με τα τουρκικά ΜΜΕ να παίρνουν «γραμμή» από την Αγκυρα να «σηκώσουν» το θέμα
Αιτία η κηδεία μαχητών του YPG στην Αφρίν, όπου σε μια από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στο φέρετρο ενός νεκρού Κούρδου αντάρτη υπήρχε η ελληνική σημαία μαζί με την αυτή της Αρμενίας. 
Πηγές από την Αγκυρα αναφέρουν ότι «Πιθανόν να πρόκειται και για Ελληνα από αυτούς που μάχονται στο πλευρό των Κούρδων».

Αμέσως η τουρκική εφημερίδα Yeni Akit η οποία ουσιαστικά απηχεί τις θέσεις και τις απόψεις της τουρκικής κυβέρνησης, και κανένα από τα δημοσιεύματα της δεν είναι τυχαίο, κυκλοφόρησε με τίτλο: «Άσχημα νέα για τον Αλέξη Τσίπρα: Τον θάψαμε στην Αφρίν».
Η Yeni Akit στο άρθρο κάνει λόγο για την αποκάλυψη «της βρώμικης συμμαχίας της Ελλάδας με τους Κούρδους»
«Οι κηδείες που οργανώθηκαν από τους τρομοκράτες αποκαλύπτουν ειδικά αυτή την βρώμικη συμμαχία που παρέχεται στους τρομοκράτες. Στις κηδείες υπήρχαν στα φέρετρα οι σημαίες της Ελλάδας, των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Οι φωτογραφίες κάνουν τόσο φανερή την βρώμικη αυτή διεθνή συμμαχία για πρώτη φορά από την αρχή της επιχείρησης του “Κλάδου Ελαίας”» αναφέρει η Yeni Akit.
Φυσικά πρόκειται για το επόμενο «μέτωπο» που πρόκειται να ανοίξει η Άγκυρα εναντίον της Ελλάδας. Συνήθως τα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης τουρκικής εφημερίδας αφορούν τις μελλοντικές κινήσεις της Άγκυρας και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: