Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Μόσχα στέλνει μαχητικά στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα – Εκλιπαρεί για βοήθεια το καθεστώς του Κιέβου: «Θέλουμε την στήριξη του ΝΑΤΟ»


Κόκκινος συναγερμός στα σύνορα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μόσχα στέλνει μαχητικά αεροσκάφη τα οποία είναι έτοιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Ουκρανία. Αυτό ανακοίνωσε πριν λίγο ο εκπρόσωπος του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας, Vadim Skibitsky, όπως μεταδίδουν πάντα Ρωσικά ΜΜΕ.

Την ίδια στιγμή, το Κίεβο θα ζητήσει την στρατιωτική υποστήριξη του ΝΑΤΟ, μετά το περιστατικό στα στενά του Κερτς. Πρόκειται για ένα γεγονός που εάν λάβει πραγματικά χώρα, τότε θα πάρει φωτιά η περιοχή.
Ταυτόχρονα, ο Πόροσνενκο ισχυρίζεται σύμφωνα με κοινωνικά δίκτυα και διάφορα ΜΜΕ, ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του έχουν παράσχει πληροφορίες που «δείχνουν» ότι η Ρωσία προετοιμάζει χερσαία επίθεση  κατά της Ουκρανίας.
Η Μόσχα είναι σίγουρα έτοιμη για όλα, όμως ο Ποροσένκο θέλει να εμπλέξει για άλλη μία φορά στο παιχνίδι το ΝΑΤΟ, θα κάνει το λάθος η συμμαχία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: