Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

«Βόμβα» Κανέλλη: «Ένας παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις»

Ο Πάνος Καμμένος προσέφερε «σε τιμή ευκαιρίας» τη χώρα στους αμερικανούς με φερετζέ το ΝΑΤΟ, τονίζει η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο πολέμου στην ευρύτερη περιοχή.
Η κ. Κανέλλη σε δήλωσή της στο Sputnik, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Καμμένο μετά την πρόσκληση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ, για να δημιουργήσουν και νέες στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα.
Η Λιάνα Κανέλλη τόνισε ότι ο Πάνος Καμμένος προσέφερε «σε τιμή ευκαιρίας» τη χώρα στους αμερικανούς με φερετζέ το ΝΑΤΟ και πως το «σχέδιο αγοράς του μαγαζιού γωνία που λέγεται Ελλάς» έρχεται φθηνά, για να «περισωθεί ο Πάνος αλλά κι ο Αλέξης, που τον στήριξε τότε στο τρενάκι των συριζανελ».

Η βουλευτής του ΚΚΕ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο πολέμου στην ευρύτερη περιοχή. Επισημαίνει πως το ΝΑΤΟ έχει ήδη κηρύξει ρητά τον πόλεμο στη Ρωσία και με προοίμιο τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ —Κίνας, ένας ακόμα παγκόσμιος είναι ήδη επί θύραις.
«Η αποκρυπτογράφηση της συμφωνίας των Πρεσπών μόλις τώρα αρχίζει. Κλειδί η παροιμία πως όταν συγκρούονται ιμπεριαλιστικά βουβάλια την πληρώνουν οι λαοί βατράχια», καταλήγει η δήλωση της κ. Κανέλλη. 
Ολόκληρη τη δήλωση της Λιάνας Κανέλλη:
«Το πατάω επί πτωμάτων το ξέραμε. Το επενδύουμε επί πτωμάτων το διατυμπάνισε ο ΥΠΕΘΑ κ. Καμμένος, προσφέροντας κυριολεκτικά σε τιμή ευκαιρίας, σαν να ήταν χωράφι του, τη χώρα στους αμερικανούς με φερετζέ το ΝΑΤΟ, για να στήσουν βάσεις: με πυρηνικά (Αραξος), drones (Λάρισα), πολεμοφόδια, αποθήκες καυσίμων, εμπόριο υγροποιημένου αερίου και βάση επιθετικών ελικοπτέρων (Αλεξανδρούπολη και πέριξ) ως την υπερβάση της Σούδας, μάτια στον ουρανό και πύραυλοι (Κάρπαθος) συν μικρότερες βάσεις, διάσπαρτες στα τέσσερα σημεία του ελληνικού ορίζοντα.
Ο ανθρωπιστής κτηματομεσίτης Σόρος, σίγουρα τρίβει τα χέρια του τώρα, που το σχέδιο αγοράς του μαγαζιού γωνία, που λέγεται Ελλάς, έρχεται τόσο φθηνά όσο δε φαντάστηκε τόσα μηκυάδικα χρόνια… Έτσι θα περισωθεί ο Πάνος, αλλά κι ο Άλεξης, που τον στήριξε τότε στο τρενάκι των συριζανελ, αν θυμάστε, με σπασμένο το δεξί του χέρι, που τώρα αποκαθίσταται μετά από γερή νατοϊκή φυσικοθεραπεία!
Και για να τελειώνουν τα αστεία, με τα οποία κανείς δε γελάει, πρώτα ο ελληνικός λαός κι ύστερα όλοι οι λαοί της περιοχής, καλόν είναι να ξέρουν και να προετοιμάζονται για τον πόλεμο που έχει κηρύξει ρητά μάλιστα, στην τελευταία του σύνοδο, το ΝΑΤΟ στη Ρωσία, με μέτωπο που στήνεται σε μια νοητή γραμμή από τις χώρες της Βαλτικής ως το Σουέζ και κόβει την Ελλάδα στα δύο.
Με προοίμιο τον εμπορικό, για την ώρα, πόλεμο ΗΠΑ — Κίνας, ένας ακόμα παγκόσμιος είναι ήδη επί θύραις, κι ας μην απορήσει κανείς αν αμφίπλευρα της Εγνατίας Οδού στηθεί το Ντάνσιχ στα Βαλκάνια του 21ου αιώνα. Η αποκρυπτογράφηση της συμφωνίας των Πρεσπών μόλις τώρα αρχίζει. Κλειδί η παροιμία πως όταν συγκρούονται ιμπεριαλιστικά βουβάλια την πληρώνουν οι λαοί βατράχια….»

Δεν υπάρχουν σχόλια: