Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ(ΦΩΤΟ)


Δεν νομίζω ότι αυτές οι φωτογραφίες απαιτούν ιδιαίτερα σχόλια. Αυτή την απίστευτη είδηση αξίζει να την μάθουμε όλοι. Το παράξενο πλάσμα που βλέπεται στις φωτογραφίες, βρέθηκε στην Ταϊλάνδη και το παράξενο σώμα του αφήνει πολλές απορίες. 
Ο φωτογράφος έχει συλλάβει με το φακό του μια πραγματικά μοναδικές και εκπληκτικές εικόνες, και πήρε αρκετές φωτογραφίες που συνθέτουν μια απίστευτη ιστορία.

Όπως όλα τα καλά μυστήρια και αυτό συμβαίνει πολύ μακριά από τα θαύματα της τεχνολογίας, της σύγχρονης κοινωνίας της Ταϊλάνδης. Μπορείτε να δείτε πως οι ιθαγενείς φαίνεται να λατρεύουν αυτό το πλάσμα που έχουν « βρει». Το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο παράλογο και χιουμοριστικό. Έχουν φέρει ακόμα και έναν ανεμιστήρα για να κρατήσει καλά διατηρημένη το πλάσμα για τους επιστήμονες.

Υπήρξε πολλή συζήτηση για το τι μπορεί να είναι αυτό το πλάσμα και αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά του μυστηρίου, η αδυναμία να λυθεί. Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος ζώου ή ακόμα και ένα μυθικό πλάσμα. Ειλικρινά δεν γνωρίζει κανείς τι να υποθέσει βλέποντας το πλάσμα και τη λατρεί των ντόπιων σ' αυτό. Οι φωτογραφίες αυτές δημιουργούν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις ..

 
ΠΗΓΗ : http://periergaa.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: