Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας υποστηρίζει πως στον πλανήτη μας υπάρχουν εξωγήινοι

Χρόνια τώρα οι συνωμοσίες που αφορούν άγνωστα όντα από άλλους πλανήτες αποτελούν θέμα συζήτησης, έρευνας και έμπνευσης για ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Ο κροίσος, Ρόμπερτ Μπίγκελοου , του οποίου η  εταιρία Bigelow Aerospace συνεργάστηκε με τη NASA για την επέκταση των κατοικήσιμων χώρων στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, σε συνέντευξή του την Κυριακή στην εκπομπή «60 Minutes», αποκάλυψε πως πιστεύει πως υπάρχουν εξωγήινοι στον πλανήτη Γη.

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος. Υπήρξε και υπάρχει παρουσία, εξωγήινη παρουσία. Εχω ξοδέψει εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια. Πιθανότατα έχω ξοδέψει περισσότερα σε ατομικό επίπεδο απ' οποιονδήποτε άλλον στις ΗΠΑ στο θέμα αυτό».
Χωρίς να αποκαλύψει πως ξόδεψε τα εκατομμύρια του στην αναζήτηση εξωγήινων ενώ στην ερώτηση αν φοβάται που μιλά απροκάλυπτα για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε:
«Δεν δίνω δεκάρα. Δεν με νοιάζει» είπε χαρακτηριστικά. «Κάτι τέτοιο δεν θα άλλαζε την πραγματικότητα αυτού που ξέρω» πρόσθεσε, δίνοντας μάλιστα το στοιχείο ότι δεν χρειάζεται κανείς να μετακινηθεί για να συναντήσει εξωγήινους, αφού «είναι κάτω από τη μύτη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: