Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΑΦΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ.Μήνυση Αϊβατίδη σε Νικολούζο για την παρέλαση Τούρκων στην Κέρκυρα

Σε μήνυση κατά του δημάρχου Κ. Νικολούζου  με αφορμή παρέλαση Τούρκων μελών συγκροτήματος χορού στην πόλη της Κέρκυρας, με σημαιοφόρο σημαίας της χώρας τους προέβη ο βουλευτής Κέρκυρας της Χ.Α. Ιωάννης Αϊβατίδης.
Σε δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε αναφέρει τα εξής:
» Την 1/9/2017 διεξήχθη το <<2>>, <<υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας>>, με τη συμμετοχή μόνον ορισμένων συλλόγων παραδοσιακών χορών της Κέρκυρας και του τουρκικού συγκροτήματος παραδοσιακών χορών από την Προύσα  (Nilufer Folk Cance Ensemble/Bursa).

Μέλη και συνοδοί του εν λόγω συγκροτήματος εκ Τουρκίας, προέβησαν σε παρέλαση με σημαιοφόρο τουρκικής σημαίας και διάταξη υπό τους ήχους κρουστών που θύμιζαν βασιβουζούκους, σε οδούς του ιστορικού κέντρου της Κέρκυρας, με την πρόφαση <<περαντζάδας>>, ενώ στη συνέχεια ανάρτησαν την τουρκική σημαία στο χώρο του <<ΦΕΣΤΙΒΑΛ>>, στο ιστορικό μνημείο του Ανακτόρου των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου (των Παλαιών Ανακτόρων).
Ο βουλευτής Κέρκυρας του Λαϊκού Συνδέσμου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» Ιωάννης Αϊβατίδης, υπέβαλε εχθές 4/9/2017 μηνυτήριο αναφορά ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κερκύρας (διά του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων), για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών (αξιόποινων πράξεων-αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων) σε βάρος του Δημάρχου Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνου Νικολούζου, του διοργανωτή του δήθεν διεθνούς <<ΦΕΣΤΙΒΑΛ>> και των τούρκων υπηκόων που προέβησαν στις ανωτέρω προκλητικές, μειωτικές και επιβλαβείς για το Ελληνικό Κράτος ενέργειες, στην Πόλη της Κερκύρας».-
ΠΗΓΗ kerkyrasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: