Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Τι συμβαίνει με την υγεία του Α/ΓΕΕΘΑ; Για δεύτερη ημέρα παρέμεινε νοσηλευόμενος στο 251 ΓΝΑ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ - ΣΤΗΘΑΓΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ)

Για δεύτερη ημέρα παρέμεινε νοσηλευόμενος χθες στο 251 ΓΝΑ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος εισήχθη προχθές για προγραμματισμένες εξετάσεις.
Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, υποβάλλεται στο 251 ΓΝΑ σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων.

Χθες Παρασκευή, ένα εικοσιτετράωρο από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και την έναρξη των εξετάσεων, ο Αρχηγός παρέμενε ακόμη νοσηλευόμενος, γεγονός είχε ως αποτέλεσμα την επικράτηση μιας ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του Αρχηγού. Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται σε τι είδους εξετάσεις υποβάλλεται και γιατί παρέμεινε νοσηλευόμενος στο 251 ΓΝΑ.
Δε θα σταθούμε καθόλου σε φήμες που κυκλοφορούν για την υγεία του, η οποία μαθαίνουμε ότι είναι καλή και η κατάσταση αντιμετωπίσιμη. Θα αναφέρουμε μόνο ότι προχθές επισκέφθηκαν το Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη στο νοσοκομείο, τόσο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος καθώς και ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης.
Να ευχηθούμε περαστικά στον Αρχηγό, καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του!
 (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ - ΣΤΗΘΑΓΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ - ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ .ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΦΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017)
Ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης, ο πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας.
                                                                      ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: