Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Γιατί ο Χίτλερ και ο Ναύαρχος Byrd Πήγαν στην Ανταρκτική; Μία Παράξενη Ανακάλυψη

Η Ανταρκτική είναι ένας τόπος που ήδη από τον περασμένο αιώνα έχει πυροδοτήσει πολλές θεωρίες καθώς διατυπώνεται ότι κάποιο μεγάλο μυστικό ή αλλόκοτο φαινόμενο κρύβεται εκεί, που προσπαθούν να εξηγήσουν οι επιστήμονες που πηγαίνουν εκεί. Ποιός ήταν ο πραγματικός λόγος που έφτασαν ως εκεί ο Χίτλερ, αλλά και ο Ναύαρχος Byrd;

Αν και μερικές από τις εικασίες μπορεί να «ξεφεύγουν» από τα όρια της λογικής πολλών ανθρώπων, τώρα ανιχνεύτηκε κάτι εξαιρετικά μυστηριώδες καθώς, σύμφωνα με το livescience.com, παράξενα σωματίδια φαίνεται να φτάνουν στο παγωμένο έδαφος της Ανταρκτικής από το διάστημα, αλλά επιστρέφουν πίσω.

Οι φυσικοί δεν ξέρουν τι είναι ακριβώς, αλλά ξέρουν ότι πρόκειται για ένα είδος κοσμικής ακτινοβολίας. Ωστόσο γνωρίζουν ότι, σύμφωνα με το πρώτυπο των σωματιδίων Standard Model (SM), τα συγκεκριμένα δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση να συμπεριφέρονται έτσι.
Βέβαια, υπάρχουν νετρίνα χαμηλής ενέργειας που μπορούν να διαπεράσουν μίλια και μίλια τους βράχους ανεπηρέαστα. Αλλά τα νετρίνα υψηλής ενέργειας, καθώς και άλλα σωματίδια υψηλής ενέργειας, έχουν «μεγάλες διατομές». Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν πάντα θα καταρρέουν μόλις βρεθούν στη Γη και ποτέ δεν θα βγουν από την άλλη πλευρά.
Και όμως, ήδη από τον Μάρτιο του 2016 , οι επιστήμονες έχουν προβληματιστεί με αυτά που συμβαίνουν στην Ανταρκτική, όπου οι κοσμικές ακτίνες έφτασαν και πήδησαν από το έδαφος και ανιχνεύθηκαν από την ANITA της NASA (Antarctic Impulsive Transient Antenna), μια κεραία που μεταφέρεται με μπαλόνια στη νότια ήπειρο.
Ο στόχος της αποστολής ANITA, σύμφωνα με το motherboard.vice.com, ήταν να χρησιμοποιήσει μια σειρά από κεραίες για να ανιχνεύσει την ακτινοβολία Askaryan που παράγεται από νετρίνα υψηλής ενέργειας που αλληλεπιδρούν με τον πάγο της Ανταρκτικής.
Εκτός από την ανίχνευση κοσμικών ακτίνων από το διάστημα, η ANITA ανίχνευσε επίσης κοσμικές ακτίνες που εκτοξεύονταν από το έδαφος, καθώς το μπαλόνι μεγάλου υψομέτρου μεταφέρθηκε πάνω από τον πάγο της Ανταρκτικής.
Όλο αυτό μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα γύρω από την Φυσική που ξέραμε τόσα χρόνια και τα νέα δεδομένα που μελετούνται ενδέχεται να φέρουν τα πάνω κάτω.
Μερικές από αυτές τις νέες θεωρίες, προβλέπουν ότι όταν οι κοσμικές ακτίνες αλληλεπιδρούν με τον πάγο παράγονται μικρές «μαύρες τρύπες» που ανοίγουν σε αυτές τις διαστάσεις, οι οποίες θα μπορούν να ανιχνευθούν μέσω του αποτελέσματος Askaryan.
Παρόλο που η πρώτη αποστολή του ANITA δεν ανίχνευσε καμία ένδειξη μικροπυρηνικών τρυπών, οι συνωμοσιογράφοι έχουν βρει πρώτη ύλη για πολλών ειδών σεναρίων συνωμοσίας που μπορούν να ταιριάξουν σε πολλές ανεπιβεβαίωτες θεωρίες, όπως εκείνες που αναφέρονται στην Κούφια Γη με την Ανταρκτική να αποτελεί είσοδο προς το εσωτερικό της Γης. Δικαιολογούν, ακόμα, τους λόγους που γίνονται άλλα μυστικά πειράματα εκεί.
Διατυπώνουν, επίσης, την άποψη ότι το παράξενο συμβάν των ακτινοβολιών στην Ανταρκτική μπορεί να ήταν ο πραγματικός λόγος που έφτασαν ως εκεί ο Χίτλερ, αλλά και Ναύαρχος Byrd. Άραγε, είναι δυνατόν να ήξεραν ή να είχαν υποψιαστεί κάτι που, σύμφωνα με πολλές θεωρίες, θα «ξεκλείδωνε» το «απαγορευμένο» μυστικό της Ανταρκτικής;

Δεν υπάρχουν σχόλια: