Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Νοήμονα όντα και ιπτάμενοι δίσκοι

Ο Καναδός φυσικός επιστήμονας Αιδεσιμότατος Paul Bernier δήλωσε πως ουδεμία αμφιβολία υφίστατο ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι οδηγούνταν από αστροναύτες.
“Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα είναι διαπλανητικά μηχανήματα, που κυβερνώνται από όντα με επιστημονικές γνώσεις, πολύ περισσότερο αναπτυγμένες από τις δικές μας”, ανέφερε.

Ο Αιδεσιμότατος Bernier, ο οποίος ήταν Καθηγητής Φυσικών Επιστημών στο Δομινικανό Κολέγιο της Ottawa από το 1926, παραδέχτηκε ότι οι πρώτες πληροφορίες περί ιπτάμενων δίσκων τον είχαν αφήσει ιδιαιτέρως σκεπτικό. Όμως, πλέον ήταν βέβαιος για την αλήθεια του φαινομένου, μιας και ο ίδιος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ενός παρόμοιου γεγονότος.
Το Δομινικανό Κολέγιο της Ottawa
Το Δομινικανό Κολέγιο της Ottawa
Μάλιστα, ο Αιδεσιμότατος Paul Bernier πρόσθεσε πως εάν επιθυμούσαμε να επιλύσουμε το πρόβλημα της βαρύτητας, το οποίο ήταν το κυριότερο εμπόδιο κατ’ αυτόν για τα διαπλανητικά ταξίδια των ανθρώπων, θα έπρεπε να απομακρυνθούμε από το μαγνητικό κέντρο της Γης, ώστε να μπορέσουμε να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη μας, αντί να ελκόμαστε προς αυτόν.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 12/03/1955…
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 12/03/1955
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 12/03/1955


Δεν υπάρχουν σχόλια: