Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

10 περίεργες σημαίες του κόσμου

Σημαία μιας χώρας θα πρέπει να είναι κάτι που εξηγεί περίπου έθιμα, τις παραδόσεις ή μοναδικότητα της χώρας....

. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη χώρα και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη σε αντίθεση με ορισμένες από τις χώρες που χρησιμοποιούν τη σημαία τους, ως ένα πείραμα τέχνης
Εδώ έχουμε συγκεντρώσει 10 περίεργες σημαίες του κόσμου. Δεν είχαν χρόνο να σκεφτώ κάτι δημιουργικό για τις φτωχές σημαίες της χώρας τους.
Λιβύη
libya-flag
Όπως και στα σοβαρά; Ακόμα θα μπορούσα να έχω κάνει σημαία της Λιβύης, επειδή το μόνο που είχα να κάνω ήταν να πάει το χρώμα στα Windows XP και χρώμα το πράσινο φόντο-_-. Η σημαία αυτή χρησιμοποιήθηκε μεταξύ 1977 - 2011. Έχει αλλάξει τώρα THANKGOD.
Ουγκάντα
uganda-flag
Τι κάνει ένα πουλί να έχει με τη σημαία μιας χώρας. Σημαία μιας χώρας θα πρέπει να εμπνέει και θα πρέπει να εκπροσωπούν τη χώρα. Είναι σαφές ότι ένα μόνο πουλί δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Πολωνία
poland-flag
Νομίζω ότι ο δημιουργός της τη σημαία της Πολωνίας ήταν πολύ τεμπέλης για να σκεφτώ κάτι καλό γι 'αυτό πήρε μόνο δύο από τα αγαπημένα του χρώματα και το έκανε σημαία της χώρας: /
Βερμούδα
Εντάξει, εννοώ θα πρέπει να υπάρχει κάποια σωστή διαστάσεις και την εξισορρόπηση όταν κάνετε τη σημαία μιας χώρας. Μετά την εξέταση των Βερμούδων σημαία, έπρεπε να το πω αυτό.
Ανταρκτική
antarctica-flag
δεν χρειάζεται κανενός είδους σημαία να υπενθυμίσουμε που ακριβώς στον κόσμο ζείτε. Το πάγωμα των ούρων μέσα ουρήθρα σας είναι αρκετό.
Ιαπωνία
japan-flag
Επίσης γνωστό ως το πιο τεμπέληδες σημαία του κόσμου, σαφώς μπορεί να δει κανείς το γιατί. Α, θα πέσει μια σταγόνα αίματος σε λευκό χαρτί, OH περιμένει, τη σημαία της Ιαπωνίας του.
Κύπρος
cyprus-flag
Βλέποντας τη σημαία Κύπρος είναι, δεν μπορεί κανείς να ξέρει τίποτα για τη χώρα. Θα πρέπει να είναι περισσότερα για τη χώρα και όχι ένα πείραμα τέχνης.
Antwerp, Βέλγιο
antwerp-flag
Σχεδόν μοιάζει με ένα παιχνίδι γρίφων. Πώς μια σειρά χρωμάτων μπορεί να αντιπροσωπεύει μια χώρα;. Ποια ήταν αυτά, ακόμη και σκέψη; : O
Λομβαρδία, Ιταλία
lombardy-flag
Η εικόνα στην σημαία της Λομβαρδίας, μοιάζει με βήμα ενός σκυλιού, έτσι δεν είναι; Και ναι εμείς να γνωρίσουμε τα πάντα για Λομβαρδίας μετά βλέπουμε τη σωστή σημαία; ΟΧΙ.
Fryslân, Ολλανδία
fryslan-flag
  καρδιές στη σημαία; Σοβαρά; Ήταν ο δημιουργός της σημαίας που προσπαθούν να εξηγήσουν το γεγονός ότι "η αγάπη είναι στον αέρα";
 ΠΗΓΗ : http://monoedo1.blogspot.com 
Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: