Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Κασιδιάρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί το δόγμα Κίσινγκερ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Παρέμβαση» με τον Κώστα Παπαζαφειρίου φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο κ. Κασιδιάρης σχολίασε τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών σχετικά με τις
νομοθετήσεις που οδηγούν σε εξαφάνιση τα ελληνικά ήθη και έθιμα.
Ακόμη μίλησε για τον μη προσβάσιμο φάκελο του Κυπριακού, τον Αλέξη Τσίπρα, όπως και το πότε θα γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης:
Για τις νομοθετήσεις που οδηγούν σε εξαφάνιση τα ελληνικά ήθη και έθιμα:

«Η κρίση που διέρχεται σήμερα η χώρα μας είναι κυρίως ηθική, είναι κρίση αξιών.
Η οικονομική κρίση προήλθε από τη στιγμή που αφήσαμε πίσω μας αυτές τις ιερές παραδόσεις.
Και δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι το περιβόητο δόγμα Κίσινγκερ που το 1974 είχε πει ότι πρέπει να χτυπήσουμε τον Ελληνα στην παράδοσή του, την ιστορία και τη γλώσσα του και αυτό το βιώνουμε όχι μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είχαν ακολουθήσει την ίδια εθνομηδενιστική πολιτική.
Δεξιά κυβέρνηση ήταν αυτή που κατήργησε τη διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών, που επέβαλλε το βιβλίο της Ρεπούση και σήμερα έρχεται αυτός ο γραφικός τύπος, ο Γαβρόγλου, και κάνει αυτό που κάνει με την ελληνική σημαία».
Για τη σύγκριση των μισελλήνων Κίσινγκερ, Μέτερνιχ και το Κυπριακό:
«Εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις αυτές οι δύο.
Ξέρετε απέναντι στην παγκοσμιοποίηση, αυτήν την τάση που έχουν συγκεκριμένα κυκλώματα της διεθνούς εξουσίας για να κυριαρχήσουν σε όλον τον κόσμο, ο νούμερο 1 αντίπαλος τους είναι ο ελληνισμός.
Οχι σήμερα, είναι χιλιετίες που ισχύει αυτή η πραγματικότης.
Και επειδή ακριβώς θέλουν να πατάξουν τον ελληνισμό και επειδή οι αντιστάσεις του είναι τα στοιχεία που προανέφερα, η παράδοση, η ιστορία, η γλώσσα, γι αυτό τον λόγο για να κυριαρχήσουν διεθνώς χτυπάνε τους Ελληνες.
Αλλωστε, όπως έχουμε πει επανειλημμένως στην εκπομπή σας, η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα και θα μπορούσε εφόσον υπήρχε εθνική ηγεσία στην πατρίδα μας, να γίνουμε εμείς η κυρίαρχη δύναμη στην ανατολική Μεσόγειο.
Αλλά μας έφτιαξαν το Κυπριακό, συνετελέσθη αυτή η εθνική προδοσία που οργανώθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας στην οποία ο περιβόητος Κίσινγκερ είχε πρωτεύοντα ρόλο.
Οδηγηθήκαμε σήμερα, η Ελλάδα να έχει το ένα κομμάτι της κομμένο και μιλάω για τον ευρύτερο χώρο της Μικράς Ασίας».
Για το αν οι εξορισμένοι έλληνες πολιτικοί είχαν ρόλο στο Κυπριακό:
«Τον Καραμανλή όταν ήρθε στην Ελλάδα τον όρκισε ο Γκιζίκης, ο οποίος είχε την ίδια θέση και επί στρατιωτικού καθεστώτος.
Για ποιον λόγο ανέχτηκαν οι πολιτικοί τους αρχηγούς των γενικών επιτελείων που συντέλεσαν στην προδοσία της Κύπρου;
Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Καραμανλής και να δώσει την Κύπρο στους Τούρκους κάτι που αποδείχθηκε στη συνέχεια με την περιβόητη φράση του «Η Κύπρος κείται μακράν». Αλλά όπως είπε και ο Βούτσης, έχουν χαθεί από τον φάκελο της Κύπρου πάρα πολύ κρίσιμα αρχεία και καταθέσεις μαρτύρων.
Δε γίνεται να χαθήκανε, κάποιος τα πήρε.
Κάποιος από τους παράγοντες που ήταν μέσα στη Βουλή και έφτιαχναν τότε τον φάκελο, τα έκλεψε και τα εξαφάνισε γιατί δε συνέφερε το σύστημα να έρθουν στη δημοσιότητα ορισμένες αλήθειες».
Για το αν θα ανοίξει ποτέ ο φάκελος της Κύπρου:
«Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις εξελέγην βουλευτής ήταν ένα αίτημα προς το προεδρείο της Βουλής να μου δώσουν πρόσβαση στον φάκελο.
Αυτό το κάνω όποτε αλλάζει ο πρόεδρος της Βουλής και όλοι αρνούνται να μου δώσουν πρόσβαση στον φάκελο της Κύπρου γιατί οι αλήθειες που κρύβει αυτός ο φάκελος αποτελούν βόμβες για τα θεμέλια της μεταπολίτευσης.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Καραμανλής ήρθε στην Ελλάδα, έφερε τη μεταπολίτευση έχοντας συμφωνήσει με τους ξένους να μην υπάρχει επέμβαση της Ελλάδας στον Αττίλα 2, όπως και έγινε.

Επί χούντας, οι Τούρκοι πήραν το 3% της Κύπρου και επί μεταπολίτευσης πήραν σχεδόν το μισό έδαφός της».
Για τους προερχόμενους από το εξωτερικό υπουργούς Οικονομικών και το παραγωγικό υπόδειγμα για την ανάπτυξη που παρουσίασαν:
«Όλα αυτά είναι αστεία πράγματα.
Και οι πρωτοετείς φοιτητές της ΑΣΟΕΕ γνωρίζουν ότι για να υπάρξει οικονομία πρέπει να υπάρξει πρωτογενής τομέας.
Αυτή είναι η βάση της πυραμίδας κάθε υγιούς οικονομίας.
Αν δεν έχουμε πρωτογενή τομέα ώστε να παράξουμε αυτά που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε, να είμαστε αυτάρκεις, πώς μπορεί να σταθεί μια οικονομία;
Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής βασίζεται εκεί.
Όχι μόνο μπορούμε να κάνουμε εξαγωγές, μπορούμε μέσω των εξαγωγών που θα κάνουμε για τον πρωτογενή τομέα για ελληνικά προϊόντα που είναι περιζήτητα διεθνώς, να στηρίξουμε την αύξηση της οικονομίας μας και να προχωρήσουμε σε δευτερογενή τομέα, μεταποίηση, βιοτεχνία, βιομηχανία.
Αυτά που λέω υπήρχαν στην Ελλάδα μέχρι και τη δεκαετία του 80 υπήρχε ισχυρή ελληνική βιομηχανία. Υπάρχουν πάρα πολλά βιομηχανικά προϊόντα που τα αγοράζουμε απ’ έξω και τα παρήγαγε η Ελλάδα αλλά εκεί ήρθαν οι αποφάσεις των πολιτικών που οδήγησαν στο να κλείσουν όλες οι κραταιές ελληνικές βιομηχανίες και στη συνέχεια μέσω της Ευρωπαϊκής Ενωσης να καταστραφεί και ο πρωτογενής τομέας. Γιατί πολύ μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων που παρήγαγε και εξήγαγε η Ελλάδα μέχρι τη δεκαετία του 90, σήμερα λόγω των επιδοτήσεων δεν παράγονται στην πατρίδα μας».
Για τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματικής οργάνωσης» ενώ η έξοδος από το ευρώ που σχεδίαζε ο Βαρουφάκης αποσιωπάται: «Εγκληματική οργάνωση μας χαρακτήρισε ένας εισαγγελέας για οποίο υπάρχει δίωξη.
Έχει έρθει αίτημα στη Βουλή από το Πρωτοδικείο, από την αρμόδια εισαγγελική αρχή να διωχθεί ο Σαμαράς επειδή ακριβώς έδινε εντολές στον συγκεκριμένο εισαγγελέα για να μας ονομάσει «εγκληματική οργάνωση».
Αλλά αυτό βεβαίως αποσιωπάται, δεν τολμάει κανείς να πει ότι ζητείται δίωξη πρώην πρωθυπουργού για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.
Για τα περιβόητα τηλέφωνα με τον Παναθηναϊκάκια δεν το έχει πει κανένα κανάλι, μόνο εδώ στην εκπομπή σας έχω τη δυνατότητα να το πω.
Μάλιστα έχουμε στείλει ως Χρυσή Αυγή, ένα αίτημα, ένα έγγραφο σε όλους τους βουλευτές και λέμε ότι «η Δικαιοσύνη ζητά να διερευνηθεί το έγκλημα αυτό του Σαμαρά, υπογράψτε».
Ολοι οι βουλευτές και ο ΣΥΡΙΖΑ το καλύπτουν, γι αυτό δεν γίνεται εξεταστική επιτροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι στο κόλπο μαζί και η ΝΔ.
Οι μεν καλύπτουν τα εγκλήματα των δε.
Εγώ πήγα φυλακή επειδή αντιμετώπισα το πολιτικό σύστημα, έχουμε νεκρούς που τους έχουν αφήσει αδικαίωτους και δε γίνεται έρευνα για τους εγκληματίες που σκότωσαν τα παιδιά της Χρυσής Αυγής.
Αν εμείς έρθουμε στα πράγματα, μπορείτε να πείτε ότι εμείς θα δημιουργήσουμε άσχημες καταστάσεις για όλους αυτούς που έχουν προδώσει την Ελλάδα.
Σε αυτό μπορείτε να μας το πείτε ότι είμαστε ακραίοι».
Για τον κ. Γαβρόγλου που δημιουργεί το θέμα με τη σημαία και δεν υπηρέτησε στον στρατό, εκμεταλλευόμενος έναν νόμο της χούντας:
«Εννοείται ότι θα βάλουνε για Υπουργό Παιδείας έναν αστράτευτο γιατί για να επιτελέσει αυτό το έργο που θέλει ο ξένος παράγοντας, δηλαδή τον αφελληνισμό των Ελλήνων, δεν μπορεί κάποιος που πήγε στα σύνορα, είχε τους Τούρκους απέναντι και έβλεπε τη σημαία κάθε πρωί.
Πρέπει να είναι κάποιος που δεν έχει αυτές τις παραστάσεις».
Για ποιον λόγο θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να επέμβει στα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων:
«Επειδή ακριβώς οι Ελληνες είμαστε ανυπότακτος λαός, πρέπει να μας χτυπήσουν στη βάση αυτής της ανυποταξίας, δηλαδή στα ήθη και στα έθιμά μας ούτως ώστε να γίνουμε «χυλός» όπως στις ΗΠΑ, να μην έχουμε αντιστάσεις και να επιβληθεί η παγκοσμιοποίηση.
Και για να μην αδικούμε τον κ. Μητσοτάκη, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης κάλεσε στα γραφεία της ΝΔ κάτι τραβεστί και κάποιες εκπροσώπους ιερόδουλων που ήταν άντρες και μετά έγιναν γυναίκες».
Για το διπλό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα σε εσωτερικό και εξωτερικό και τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα:
«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη, κάθε κυβέρνηση θέλει να ελέγχει τους δικαστές. Προηγουμένως υπήρχε η ΝΔ με τον Σαμαρά με το παραδικαστικό κύκλωμα που είχα εγώ την τιμή να αποκαλύψω στη Βουλή με στοιχεία, ντοκουμέντα και βίντεο. Ο κ. Μπαλτάκος δεν τα διέψευσε αυτά γιατί ήταν πραγματικότητα.
Ετσι και ο Τσίπρας θέλει να κάνει το δικό του παραδικαστικό, δεν τα έχει καταφέρει βέβαια, γιατί οι προηγούμενοι πολιτικοί ήταν 40 χρόνια στην εξουσία.
Ο Τσίπρας δεν έχει και τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας για να οργανώσει τέτοια κυκλώματα αλλά το παλεύει. Αυτό που λέει η Χρυσή Αυγή είναι ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να μείνει ανεξάρτητη γιατί μόνο έτσι μπορεί να παταχθεί και η πολιτική διαφθορά.
Αλλα όταν ανέβηκε ο Τσίπρας στην εξουσία λέγοντας ότι θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, ούτως ώστε ένας υπουργός που έχει εγκληματήσει να πηγαίνει απευθείας στον φυσικό του δικαστή και να μην τον καλύπτει η Βουλή, βλέπουμε σήμερα πόσους καλύπτει μέσω αυτού του νόμου που δεν έχει ακουμπήσει.
Η μόνη περίπτωση να επέλθει πολιτική κάθαρση στην Ελλάδα που θα τιμωρήσει τους ενόχους για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, είναι να έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή».
Για το αν για την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης Υπουργών χρειάζεται συνταγματική αναθεώρηση:
«Χρειάζεται αλλαγή του Συντάγματος αλλά και χωρίς να καταργηθεί ο νόμος, θα μπορούσε να πει ο Τσίπρας ότι όποιο αίτημα έρχεται από την εισαγγελική αρχή για δίωξη πολιτικού, «εγώ απευθείας με την πλειοψηφία που διαθέτω, το προωθώ σε προανακριτική επιτροπή και από εκεί σε ειδικό δικαστήριο.
Επειδή, οι Έλληνες πολιτικοί είναι ίσως οι πιο διεφθαρμένοι στον πλανήτη είναι και οι πιο έξυπνοι. Έχουν θεσπίσει βουλευτική ασυλία και αυτόν τον νόμο που τους καθαρίζει από όλα τα εγκλήματά τους.
Ο Βενιζέλος ήξερε τι έκανε, δεν το έκανε τυχαία τότε, που σου λέει ότι αν έχουν περάσει δύο κοινοβουλευτικές περίοδοι, ό,τι έγκλημα κι αν έκανες παραγράφεται.
Αν έχουν γίνει δύο φορές εκλογές, και τη μάνα σου να έχεις σκοτώσει, αν είσαι Υπουργός, παραγράφεται».
Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με το κόμμα Βελόπουλου:
«Το έχω ξαναπεί και στην εκπομπή σας, η Χρυσή Αυγή έχει ανοιχτή πόρτα για όλους τους Έλληνες πολίτες.
Όποιος θέλει, εάν αποδέχεται τις αρχές, τις αξίες και το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, μπορεί να έρθει.
Αλλά δεν συμφωνώ με το φαινόμενο να φτιάχνει ο καθένας κόμμα και να το παίζει κομματάρχης».
Για τις εκλογές το 2019 μετά τις δηλώσεις Σόιμπλε για το χρέος και το ότι του χρόνου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η Ελλάδα βγαίνει από το μνημόνιο:
«Σας είχα πει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019.
Το λέω εδώ και δύο χρόνια όταν όλα τα «παπαγαλάκια» και έλεγαν πέφτει η κυβέρνηση.
Δεν έπεσε η κυβέρνηση γιατί στηρίζεται απ’ έξω γιατί εκτελεί τις εντολές τους.
Θα γίνουν εκλογές περί το τέλος της τετραετίας, ο Τσίπρας δε θα μας έχει βγάλει από το μνημόνιο ούτε το χρέος θα έχει απομειώσει.
Δε θα έχει καταφέρει τίποτα, θα έχει κάνει αβίωτο τον βίο των Ελλήνων πολιτών αλλά δε θα πέσει πολύ κάτω από το 25% γιατί έχει το Δημόσιο μαζί του που δε θέλει τον Μητσοτάκη, είναι γνωστοί οι λόγοι.
Βάλε σε αυτούς όσους διορίστηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και μιλάω για τους διορισμούς σε ΜΚΟ, σε hot-spot, σε κέντρα λαθρομεταναστών που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητοι.
Αν θες να βρεις δουλειά λέει σήμερα, μόνο εκεί μπορείς να ψάξεις».
Για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη και γενικότερα την οικογένεια Μητσοτάκη:
«Αυτός δεν είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή, είναι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Κάποια σενάρια τον ήθελαν να κατεβαίνει στον δήμο της Αθήνας αλλά προς το παρόν η οικογένεια
Μητσοτάκη είναι μέσω του Κυριάκου, ο οποίος δε θα σαρώσει στις εκλογές όπως λένε, δεν έχει το χάρισμα. Θα απορροφήσει απλά τους δυσαρεστημένους από τον Τσίπρα, θα είναι πρώτο κόμμα αλλά με χαμηλό ποσοστό και θα επιδιώξει να κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ που θα έχει επίσης πολύ μικρό ποσοστό παρά την τεράστια προβολή από τα μέσα ενημέρωσης.
Θα είναι λίγα τα κόμματα στην επόμενη Βουλή, Καμμένοι, Λεβέντηδες θα εξαφανιστούν και εμείς διεκδικούμε ένα ποσοστό άνω του 12% για να είμαστε στην πράξη η αξιωματική αντιπολίτευση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα έχει επιχειρήματα για να κάνει αντιπολίτευση».
Για την αντιμνημονιακή ένωση των αριστερών κομμάτων όπως της Λαϊκής Ενότητας του κ. Λαφαζάνη και της Πλεύσης Ελευθερίας της κ. Κωνσταντοπούλου:
«Αυτοί όταν ήταν στα πολύ πάνω τους αμέσως μετά το δημοψήφισμα, δεν κατάφεραν να πάρουν όλοι μαζί πάνω από 3%.
Άρα είναι αδύνατον να μπουν τώρα στη Βουλή.
Παρότι μας χωρίζει το χάος, αυτοί όντως άφησαν τα υπουργεία ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να υπογράψουν μνημόνια και να ήταν μέχρι σήμερα υπουργοί.
Είναι κάτι τιμητικό γι αυτούς.
Η διαφορά της Χρυσής Αυγής είναι ότι αυτά τα κόμματα παίρνουν κρατική επιχορήγηση για να υπάρχουν.
Εμείς δεν παίρνουμε φράγκο από το κράτος και τώρα που έδειχναν στην τηλεόραση τα λεφτά που μοιράζονται στα κόμματα, για να καταλάβετε τι γίνεται στα μεγάλα κανάλια των Αθηνών, βάλανε μέσα και τη Χρυσή Αυγή ότι παίρνει λεφτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: