Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ποιοι ελέγχουν τον καιρό... Φαντασία ή πραγματικότητα?

Οι επιστήμονες «το παράκαναν» με την τεχνητή χιονόπτωση στο Πεκίνο. Η «Υπηρεσία Τροποποίησης Καιρού» της κινεζικής κυβέρνησης δέχεται οργισμένες επικρίσεις επειδή προκάλεσε μια τεχνητή χιονόπτωση που, αντί να λύσει απλώς το πρόβλημα της λειψυδρίας, πάγωσε το Πεκίνο και παρέλυσε την κυκλοφορία. Αυτά διαβάσαμε στις εφημερίδες και είδαμε στις ειδήσεις την 1/11/2009, ότι κάποιοι «έπαιξαν» με τον καιρό και δημιούργησαν σε ελάχιστες ώρες χιονόπτωση «βομβαρδίζοντας» τα σύννεφα. Κάτι που συμβαίνει πολύ καιρό πριν είναι ο έλεγχος του καιρού, απλά το τελευταίο διάστημα το αποδέχονται δημοσίως. Τι γίνεται όμως όταν τίποτα δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται; Τι γίνεται όταν μπορούν να ελέγχουν ακόμα και τυφώνες ή σεισμούς; Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι η αλήθεια!!!


Τα τελευταία χρόνια μας ψεκάζουν, για να αναπνέουμε τι; Άγνωστης προέλευσης αεροσκάφη πετούν πάνω από τις πόλεις αφήνοντας πίσω τους τις ουρές των καυσίμων τους, με τη μόνη διαφορά πως οι ουρές δεν διαλύονται στον αέρα, όπως θα ήταν το φυσιολογικό, αλλά αντίθετα εξαπλώνονται και γίνονται σύννεφα. Γιατί δεν μας απαντούν οι κυβερνήσεις τι μας ψεκάζουν; Γιατί τα αποτελέσματα τα «βλέπουμε» στους πονοκεφάλους και τις ζαλάδες τα οποία αυτά συμπτώματα είναι μη φυσιολογικά. Βέβαια δεν έχουν το θεμιτό αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ που θέλουν και γι αυτό βρίσκουν και άλλους τρόπους όπως μαζικό εμβολιασμό για δήθεν πανδημίες (μας θυμίζει κάτι;).  Ας σκεφτούμε διπλά και τριπλά για τον οποιοδήποτε εμβολιασμό, ήδη στη Σουηδία είχαμε τους πρώτους θανάτους όπως και το 1974 που πέθανε πολύς κόσμος κάνοντας παρόμοιο εμβόλιο. Από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, και ειδικά μετά το 1970, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, και ειδικά με την άφιξη ανήκουστων ασθενειών, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κοπώσεως και του AIDS. Όλα αυτά συμβαίνουν για τον απλούστατο λόγο ότι οι χρόνια άρρωστοι άνθρωποι είναι πιο χρήσιμοι από τους νεκρούς, χρειάζονται ακριβά φάρμακα και είναι καλοί σκλάβοι του κράτους (τα chemtrails τους ψεκασμούς δηλαδή μπορείτε να τους δείτε εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=saxOxFcAJqY και εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=4×8-2TAHXfU ).

Εκτός από τους ψεκασμούς έχουμε και τα διάφορα «φυσικά» φαινόμενα, τα οποία δεν είναι και τόσο φυσικά. Πληθαίνουν οι τυφώνες, εμφανίζονται τσουνάμια, τα οποία δικαιολογούνται σαν «η εκδίκηση της φύσης» με την μόνη διαφορά ότι ελέγχονται πλήρως από κάποιους. Γιατί η τρομοκρατία έχει πολλά πρόσωπα και όταν εκδηλώνεται με «φυσικά» καιρικά φαινόμενα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.  Όπως φάνηκε στους τυφώνες Charlie, Frances, Ivan, Jeanne κλπ, υπήρξε απόλυτος έλεγχος της ισχύος και της συμπεριφοράς τους, καθώς και της διευθύνσεως και της ταχύτητας, για την επιλογή του στόχου. Ο Ivan έστριψε 180 μοίρες, η Jeanne έστριψε 360 μοίρες. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα (εναλλασσόμενο ρεύμα, λάμπες φωτισμού, ρομποτική κλπ) τις εφηύρε ο Τέσλα στα τέλη του 19ου αιώνα . Επίσης εφηύρε μια προχωρημένη τεχνολογία που προσέφερε ελεύθερη ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη, παντού ασύρματα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι επικυρίαρχοι του πλανήτη εξαφάνισαν το όνομά του από τα βιβλία της ιστορίας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε το γιατί. Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο, όπου το πετρέλαιο, η υδροηλεκτρική ενέργεια και η πυρηνική ενέργεια θα ήταν άχρηστες ως κύριες πηγές ενέργειας;
Ο Τέσλα ήθελε να δώσει αυτήν την ελεύθερη ενέργεια στον κόσμο, και αυτός ήταν ο λόγος που η JP Morgan Westinghouse και άλλοι τού έκοψαν τη χρηματοδότηση και δεν επέτρεψαν ποτέ να αναγνωρισθεί για τα επιτεύγματά του. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προτιμάει να μην ξέρει κανείς καν ότι υπήρξε, ώστε να κρατούν αυτήν την απίστευτη τεχνολογία μακριά από τον κόσμο.

Γεωμετρικά σύννεφα, άλλη μία εκδοχή του ελέγχου του καιρού. Γιατί αυξάνονται τόσο οι βροχές με αποτέλεσμα τις πλημμύρες ή αντίθετα την ξηρασία; Είναι γνωστό πως δημιουργείται η βροχή, άρα και εκεί για να αυξήσει την ισχύ της και την επιθετικότητα της κάποιος παρεμβαίνει. Ακόμα και οι σεισμοί έχουν άμεση σχέση με όλα αυτά καθώς μπορούν να προκληθούν ως πείραμα ιδιαίτερα σε σεισμογενείς περιοχές όπως στην χώρα μας για να μην τραβήξουν την προσοχή. Το γνωστό HAARP λοιπόν είναι το Αμερικανικό υπερόπλο μαζικής καταστροφής και σύγχρονο «κουτί της Πανδώρας», που αποτελεί στην ουσία μια εξελιγμένη μορφή «ιονοσφαιρικού θερμαστή». Βομβαρδίζει το ανώτερο στρώμα της ιονόσφαιρας, η οποία εκτείνεται από 60 ως 900χλμ., με μια πανίσχυρη κατευθυνόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτίνα και ίσως (;) να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αν και έχει λοιπόν ως σκοπό την μελέτη της ιονόσφαιρας και τις τηλεπικοινωνίες, δεν πείθει πλέον κανέναν ότι δεν είναι «υπεύθυνο» για τον έλεγχο του καιρού.

Μην μας φανεί παράξενο λοιπόν το οτιδήποτε συμβεί με την ετικέτα «η φύση εκδικείται», γιατί ο άνθρωπος έχει βάλει για καλά το χεράκι του ώστε να την «πειράξει» (την φύση). Βέβαια και οι δήθεν παγκόσμιες οργανώσεις για το περιβάλλον αποκλείεται να αγνοούν όλη αυτήν την δράση άρα μπορεί να μην είναι και τόσο οικολόγοι όσο νομίζουμε, και τα χρήματα που στέλνουμε να «πηγαίνουν» σε άλλους σκοπούς, γι αυτό καλό είναι να ερευνούμε οτιδήποτε φαντάζει αθώο γιατί σίγουρα δεν θα είναι!!!
Πηγή: Ίων Μάγγος - Περιοδικό Άβατον - in.gr - Βικιπαιδεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: